ne oynadığımızı anlamadığım bir ilk yarıdan sonra, çok iyi bir ikinci yarı çıkardık.

savunmada kulusic maçın yıldızıydı. ahmet de o'na ayak uydurunca defansta havadan, yerden geçit vermediler.
tosic ve hakan'ın hücuma katılma gayretleri güzel, ancak savunmada yaptıkları sakarlıklar ve hücumda savruk olmaları nedeniyle yeterince yararlı olamadılar.

ilk yarıda hücuma hazırlanırken ayağımızdaki topu rakibe vermemiz nedeniyle 1-2 pozisyon verdik. rizespor bu pozisyonlardan yararlanamadı ama ligdeki birçok takım affetmezdi.

oktay fiziksel olarak kötü ama bu maçta topu fazla ayağında tutmadı ve önceki maçlara göre daha iyi kullandı. en önemlisi topla gereksiz driplinglere girmedi. önceki maçlarda çok deneyip sayısız top kaybı yapıyordu.

maçın yıldızları petro ile stancu oldu. şifo mehmet'in gelişi en çok petro'ya yaradı. maç boyu atakları doğru yönlendirdi. stancu çok güzel bir gol hazırladı dahası topu ayağında tutarak kalabalık hücum yapmamızı sağladı. hücuma çıkan bütün arkadaşlarına lokum gibi toplar servis etti. sürekli koşu yaparak rizespor savunmasını yıprattı.

jimmy iyi oynamadı. ali adnan ile girdiği ikili mücadelelerin tamamını kaybetti. buna rağmen ısrarla ali adnan'ı çalımlamaya çalışmaya devam etti.

kaleci dahlin iyiydi. ama bizim asıl ihtiyacımız usa 94'de isveç'in 3. olmasında pay sahibi olan martin dahlin gibi bir fovet.