Mehmet Abi , Ersun Yanal G.Birliği'nden ayrıldıktan sonra parlak kariyeri sona erdi. Bence o başarının perde arkasında Mesut Bakkal, Özcan Bizati, gibi isimlerden oluşan teknik ekip, hemen tamamı Gençlerli olan güçlü yönetim ve güçlü kulüp yapısı vardı.

Eskişehirspor transfere en çok para harcayan Anadolu kulüplerinden biri. Sadece Alper Potuk bile oyunu rakip alana yıkmaya yeten, transfer edenin seneye şampiyonluğu garantiye alacağı bir oyuncu. Bizim kadar puan toplayamadılar. Erkan Zengin, Kamara, Özgür Çek, Diego takımımızda görmekten büyük memnuniyet duyacağım oyuncular.

Ben özellikle Cafer Aydın'la yaptığımız söyleşiden sonra Ersun Yanal'ı gözümüzde fazla büyüttüğümüzü düşünmeye başladım.

ASAŞ'ın genç oyuncuları son haftalarda içinde bulundukları stresi kaldıramadılar. Hoca ve hava değişikliği iyi geldi. Bu Metin Hoca'nın başarısını gölgelemez bence.

Kasımpaşa'da ilk beş haftada üçü deplasman, biri G.Saray maçı olmak üzere 5 maçta 9 puan toplamış hoca başarısız sayılabilir mi?

Son iki sezonda transferde doğru işler yapılmaya başladı. Dedeman otelinde başkan ile konuştuk. Kadroyu muhafaza edip tam da bizim tespit ettiğimiz mevkilere takviye yapmayı düşünüyor. Bizim gitmesi gerektiğini düşündüğümüz oyuncuları göndermeye karar vermiş. Futbolda doğru işler yaparsanız sonuç alırsınız. Önümüzdeki sezonun iyi geçeceğinin sinyalleri geliyor.