bu kadar lafı boşa etmiş, bunca mesajı boşa yazmış hissine kapılıyorum bazen..
ersun yanal daha milli takımda ilk maçına çıktığında "buda ne" demiştik. milli takım çin ordusu gibi oynamıyordu. sahanın her bölgesinde üstünlüğü ele geçirmeye çalışıp, top yaparak çıkıyorlardı..
ersun uzun yıllar milli takımın başında olacağını sanıyordu da ondan günümüz avrupasında uygulanan bu taktiği adım adım uyguluyordu. zordu çünkü, aynı ekiple uzun zaman geçirmesi çok maça çıkması gerekiyordu ki; milli takımlar gibi senede 4-6 maç yapan takımlarda bu nasıl olacaktı?. kendinin ne olduğunu bildiği için uzun zaman milli takımın kendisine bağlı kalacağını zannetti..
levent bıçakçı federasyonunu unuttu.. sahi nooldu levent bıçakçıya veya adnan polat'ı gönderen mehmet helvacı isimli o ateşli zevat'a..
ülkenin futbolunda bir devir kapatacak ve yeni bir devir açacak güç ve kudretteki isimlere dikiz.. gündüz gözü fenerle bulamazsınız..

eslkişehirsporda da belirttiğimiz nedenden dolayı zaman zamanda olsa aynı oyunu görünce emin olduk.. ersun olmuştu artık..
bizimki bir fantezi değilmiş demekki.. demekki takip ediyormuşuz.. kulübümüzü bir hedefe yönlendiren ve bu hedefe varmak için seyircilerde dahil tüm imkanlarını seferber etmeye ikna edebilecek tek hoca olduğu için önerdik..
ha biz ersun dediğimizde ülkemizin tek ve gerçek futbol hocasına gıcık kapanlar olabilir. sizde hikmet hoca veya mustafa denizli diyebilirsiniz.. elmayı elmayla kıyaslamak doğru olduğu içindir. ama metin diyadin vaya ne bileyim rıza çalımbay falan demeyin.. hele hele hamza hamzaoğlu hiç demeyin..
yoksa siz hala futbolun doğal veya suni çimler üzerinde beceriyle top yuvarlama sanatı olduğuna mı inanıyorsunuz?.