Alıntı Atila_Cinar demiş ki... Mesajı göster
...
Bu arada, bu vesile ile mesajımda eksik bıraktığım bir noktayı ekleyeyim: Fuat Çapa'yı özleyeceğimizi (en azından kimilerimizin) yazmıştım. Ama eminim bizim onu özlediğimizden daha çok, o GB taraftarını özleyecektir. Çünkü böylesine iyi iletişim içinde olacağı, kötü olduğunda da kendisini destekleyen ve de aynı zamanda yeri geldiğinde açıkça eleştiren taraftarın olduğu bir takıma gittiğini sanmıyorum (umarım yanılırım). Bu nedenle de, Fuat Çapa'nın her zaman GB için, aynı zamanda da GB'nin Fuat Çapa için bir alternatif olacağını düşünüyorum. Fuat Çapa Anadolu'yu ve ülkemizi biraz daha tanısın ona zaman tanıyalım. Nasıl ki Behzat Ç. dönecek birgün, Fuat Ç.'de dönecektir Ankara'ya
Bursaspor maçından iki gün önce kendisine 2 yıllık emeği için teşekkür etmek ve bundan sonraki yaşamında başarılar dilemek için Polates ile Tesislar'a gittik. Saat 18.00 de antrenman başlayacağı için 28 dakika süren kısa bir vedalaşma oldu.
Atila beyin vurgu yaptığı konu gündeme geldi, yani Türkiye'de kulüp yapılarının benzerliği ve benzemezliği ve bütünün içinde Gençlerbirliği'nin kendine özgü yeri. Bu özgünlüğe renk katan, tat veren olumlu- olumsuz yanlarımız.
Bizim dışımızda yalnızca Kasımpaşa'yı çalıştırması nedeniyle Fuat Ç. için ciddi bir deneyim olacağı kesin. Daha önceki inişli çıkışlı performansı bizi yanıltmasın, bu defa daha kalıcı bir K.Erciyes ile tanışacağız gibi geliyor. 20 milyonTL. Hazır para ve 30 milyon TL borçlanma yetkisi olan Belediye başkanı takımı. Takımı Baştan aşağı oluşturma, kurma yetkisi Fuat hocaya verilmiş durumda. Anlayacağınız bizdekinin tam tersi bir durum. Hep birlikte göreceğiz.