2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 29 ve 29

Konu: TSYD Kupası - 2013

  1. #26
    tsyd kupasını torku konyaspor kazanmış. katılan takımların en zayıf olanıydı, tebrikler...

  2. #27
    Yillar once su TSYD kupalari icin ne heyecanlanirdim.. Hele hele Skoko'nun geldigi beklentinin iyice yukseldigi o sezon 1 ay boyunca TSYD'yi iple cekmistim. Bu sezona girilirken ise kulubun icine dusuruldugu, tanimlayacak sifat bulamadigim yonetim anlayisi sayesinde hayatimda ilk defa iki TSYD macini da izlemedim. Kombine de almadim zaten.

    Hayir bunun takimin kadrosunun zayif oldugunu dusunmemle ilgisi yok. Bu takim amatorde de olsa her halde bir cok Alkara ile birlikte ilk kosan ben olurum. Takim parasizliktan zayif dusse eyvallah, kotu yonetilse yanlis planlama yapsa eyvallah. Ama her oyuncusunu yalnizca para icin satan ve yerine birakin kalitesini, mevkisini bile dusunmeden sirf bedava diye adam alan zihniyeti seyredecek, onun icin dertlenecek, stada gidecek enerjiyi kendimde bulamiyorum artik. Aptal yerine konmus gibi hissediyorum, elimde degil.

    Kimse kendini kandirmasin, bu kadro bir planin eseri vs degil. Teklif geleni sattilar, bedava kimi buldularsa aldilar. O nedenle ayni mevkide 5 adam varken, bir ofansif orta saha dahi yok. Bu yonetim kume dusmeyi bin kere, yuzbin kere hak etti. Eger buradan iyi bir takim cikarsa bu buyuk bir mucize ve tamamen Metin'in basarisi olur. (oyle olsa ne olacak seneye yine ayni terane ya neyse)

    Dolayisiyla TSYD sonrasi maclari izleyen ve futbol bilgisine cok inandigim arkadaslarin yazdiklari beni hem sasirtti, hem sevindirdi. Yonetime ragmen Metin hoca ve bu genc cocuklar basarili olsun cok isterim. Rize macinda cok uzun sure sonra ekran basinda olup, 2. Hafta stada gelmek icin gerekli enerjiyi bana saglayacak bir oyun gormeyi umut edecegim..

  3. #28
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    10 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    51
    Takım daha yeni. İlk onbirden 5 futbolcu gitmiş, uyum zaman ister.

    Ben Tomiç, Özgür, Deniz, Zec ve Stancu'nun büyük çıkış yapacağını düşünüyorum. Kronik sağ kanat sorununu çözdük gibi gözüküyor, eğer Diyadin bazı isimlerde ısrar ve inat etmezse 10 numara kendiliğinden çıkacaktır. Jimmy forma istiyorsa daha hırslı ve akılcı oynamalı. İlkay gibi U-19 oyuncumuz ancak 3. solbek ki solbek bulmak çok zor(bakınız trabzon 3 tane yabancı sol bekleri var ama, üçünü toplasan bir İlkay etmez.) Seneye Ante ve Tosiç giderse bu boşluğu Ferhat Görgülü ve Uğur ile doldurarak yabancı kontenjanını defanstan açacağımızı düşünüyorum, Ramazan ısrarı da yerinde bu nedenle daha sezon başında Ramazan, Ahmet, Uğur, Özgür ve Atabey ile 2018 yılına kadar sözleşme yapmak gerek.
    Benim 11 imde aşağıda, umarım Ferhat ilerleyen haftalarda Ante'nin yerini alarak kalıcı olur.
    Ramazan (Ferhat)
    Serkan Yanık(Serkan Kurtuluş) - Ahmet (Sedat) - Ante (Ferhat) - Tosiç(Uğur)
    Tomiç (Jimmy/Mervan)-Özgür (Gosso)- Milan (Nizamettin/Oktay)- Petroviç(Ümit/Doğa)-Mervan (Jimmy/Deniz)
    Stancu (Zec/Atabey/Artun)

  4. #29
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    İki günde maçları statta izledim. İlk gün gol atamayıp ikinci gün 4 gol atmamız ilginç oldu. Duran toplarda Azo aklıma gelmedi değil. Tomiç istekliydi. Aykutun yerine kimi monte edecek merak ediyorum.

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •