Alıntı efesavas demiş ki... Mesajı göster
Metin Diyadin'i futbolcuyken sevmezdim. Daha sonraki süreçte tam bir FB'li gibi davranması, yıllarca kaptanlığını yaptığı Gençlerbirliği ile olan rabıtasını ve bu camiaya olan borcunu bir kez olsun dile getirmemesi de kendisi hakkındaki negatif düşüncülerimi perçinledi.. Ancak bunların hepsi subjektiften öteye gitmeyen ve profesyonel bir teknik direktörün niteliklerini değerlendirmek açısından önem taşımayan parametreler...

Ne yazık ki ligdeki bir çok teknik direktörün aksine herhangi bir Metin Diyadin takımını uzun süre yakından takip etme fırsatı bulamadım. Dolayısıyla nasıl oynatır, futbola bakışı nedir, oyunu okuyabilir mi vs gibi teknik konulardaki yetenekleri hakkında bir fikrim yok. Benim için tam bir kapalı kutu..

Fakat şu ana kadar ki kariyeri kağıt üzerinde değerlendirirseniz, başarılı değil, çok başarılı. Gittiği her takıma renk katmış, sınıf atlatmış. Doğrusu ya kariyerinin ilk yılları, sonradan adı çok büyük hoca olarak anılmış insanların başlangıç serüvenini andırıyor. Bu açıdan bu seçim umut verici...

Oyun anlayışını bilmediğimden emin olamıyorum. Lakin, inatçı-iddialı-kavgacı bir adam olması ve şu ana kadar ki başarıları umut veriyor. Alternatiflerinin kim olduğunu düşündüğümde, gelmesine sevindim. Bekleyip göreceğiz.. İlk 5 haftada anlaşılır neyin ne olduğu..
fenerbahçe'ye transfer olduktan sonraki ilk gençlerbirliği maçı öncesi açıklaması hepimizin aklındadır. bu transferle ilgili düşüncelerim, hissettiklerim aynen efe'nin yazdıkları gibi...

Alıntı efesavas demiş ki... Mesajı göster
Bu arada Cavcav'la her an birbirlierine girip, hiç olmadık bir anda ayrılması da ihtimal dahilindedir. İkisi de beraber çalışılması çok zor, dediğim dedik adamlar..

İkinci bir Ersun Yanal vakası yaşanırsa şaşırmam...
diyadin ismi ilk gündeme geldiğinde hiç ihtimal vermemiştim. daha önce asaş'ın başında çok başarılı olmasına rağmen, cavcav tarafından kulüpten uzaklaştırılmıştı. ikisi de birbirini iyi tanıyor ve ikisinin de birbirini kabul etmiş olması şaşırtıcı... bu birlikteliğin uzun süreli olması için, birinin bazı noktalarda geri adım atması gerekecek, bakalım hangisi geri adım atacak.

bu arada orduspor'u yakından takip eden bir arkadaşım metin diyadin'in çok iyi bir teknik adam olduğunu ve ordu'dan ayrılmasının orduspor yönetiminin yaptığı en büyük hata olduğunu söyledi.