Maçta; Hopf, Selçuk, Ante, Ahmet, Skulason ve Aydın olmayacakmış... Yedeklere gün doğdu diyebiliriz.
Hoca muhtemelen orta saha kurgusunda Landel, Hleb (İrfan) ve Doğa ile çıkacaktır.
Doğa'nın yerine Panos'u oynatsa daha çift taraflı bir orta saha ile oynarız diye düşünüyorum. Doğa'nın top kullanamayan ve sürekli geri oynayan anlayışı ile, çıktığımız büyük maçlarda hep handikap yaşıyoruz. Ancak beraberliğe oynuyoruz..
Doğa, kişilik olarak sevdiğimiz bir oyuncu olsa da oyun tarzını çok da benimseyemedik. Panos gibi hem defansif özellikleri olan hem de topu nispeten pozitif kullanan bir oyuncunun şans bulması takımın oyun işlerliği adına olumlu olacaktır diye düşünüyorum kağıt üzerinde bakınca.

Sağda Campos ve solda İrfan Can ile oynayarak ortada da Stancu ile bitiriciliği sağlamlaştırabiliriz ama hoca muhtemelen El Kabir için ileri ucu açıp Stancu'yu sola alacaktır.
Bu da ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir ileri kurgu olarak halen kafalarda karışıklık yaratmaya devam ediyor.

Ferhat Kaplan ise Etimesgut maçından beri ilk kez 11'de başlayacak...
Politevic ve Ferhat Görgülü geri ikilisi ise tüm güçlerini sahaya yansıttıklarında başarılı olabilecek adamlar aslında ama uyum durumları nasıl olur bilinmez.
Ahmet Oğuz'un geri dönmesi ise sağ bekin hücuma olumlu katkısı demek olacak. Hakan, ileri çıkışlarda nedense takımdaki ilk dönemlerini aratıyor.

Sonuç olarak... yılmaz yıkılmaz ve gerek saha kenarından gerekse de yönetim tarafından ünlü "el frenimiz" çekilmez ise puan veya puanlar alabileceğimiz bir maç.
Kadro eksikliğimiz endişelendirmemeli. :-)