Sezona galibiyetle başlamak, bizim gibi yeteneği ve kapasitesi olmasına rağmen bunu özgüven ve soğukkanlılıkla harmanlayamayan ekipler için önemlidir. Bu nedenle Antep karşısında alınan 3 puanın kıymeti büyük.

3 puanın ötesinde oynanan futbol ve takımdaki tüm oyunculardaki iştah da çok olumlu. Oynadığı toptan keyif almayı isteyen, dikine oynayarak bir an önce rakip kaleye gitmeyi düşünen, rakip sahada "ıstıran" ve neticesinde presle birçok top kazanan bir takım vardı dün. Beceri olarak ligdeki birçok takımı oyunumuzla dövebilecek bir takımız. Yeter ki özgüvenimiz ve oyun aklımız da bu beceriye paralel olsun ve yeter ki dış faktörler (yönetim vs.) devreye girmesin. Maç sonu oyuncuların hocayı özel olarak tribüne çağırtması da biraz bu dış faktörlere mesajdı.

Tribün olarak hala yeterli seviyede olmasa da geçen yıla oranla daha güzel bir kalabalık vardı. Demirin üstüne Nedim'in çıkması bile başlı başına bir kazanç. Takım bu "coşkulu futbolu"(içime Mesut Bakkal kaçmış olabilir) oynamaya devam eder ve iyi sonuçlar da gelirse, tribünleri 3-4 sene önceki banda yükseltme fırsatımız var.