2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 33 ve 33

Konu: Vleminckx Kalmalı mı?

  1. #26
    Alıntı onur_aydogan demiş ki... Mesajı göster
    Biz İstanbul grubu Vleminckx'i nasıl çağıracağımıza karar veremedik. "Sarı bebe" diyenimiz var, "sarı kafa" diyenimiz var, bir arkadaşımızın da dikkatini kafasının büyüklüğü çekmiş, o da övgü anlamında "bizon kafa" diyor. Ben de kendine "altın kafa" lakabını yakıştırıyorum.
    Önce G.Saray, sonra Fener altın kafa ile tanıştı.

    Sırada Trabzon ve Beşiktaş var.

    Hala almadık mı bonservisini?

  2. #27
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    dün yenilmeyeceğine herkesin kanaat getirdiği barcelonanın halini hepimiz gördük..
    bayern münih yüksek toplardaki üstünlüğünü kanatlardan getirdiği ortalarla destekledi, uzaylı oldukları söylenen barçanın bile yenileceğini kanıtladı.. hepimiz gördük..

    biz ne dedik?..
    el insaf be el insaf dedik.. şu sürekli elleri havada koşan sarı bebeye bi top kadırın dedik..
    yahu bu dünyanın ilk futbol taktiği.. uzun boyluları ileri koy, bolca orta yap, biri girer nasıl olsa..
    bunu bizim takıma önerirken utanç duyuyordum ama dünyanın en ilkel taktiği bile olsa bizde tutar bu.. vleminckx böyle bir santrofor.. 3 puan için bu ilkelliği yapmaya değer.. hoca hiçbişey yapmadığına göre..
    dahada utanılacak durum; bizim bunu bulmamız 30. haftada oluyor.. el insaf burası oluyor..
    Konu MehmetGUNER tarafından (24-Apr-2013 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: işte..

  3. #28
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara-Aydın
    Mesajlar
    2
    Böyle gönülden oynamak böyle emek vermek böylesine büyük işler yapmak hemde böylesine mütevazi alçak gönüllü davranmak her zaman gördüğümüz göreceğimiz şeyler değil,eğer bu adamı bunlara rağmen takımımızda tutamıyorsak sonra gidip cumhurbaşkanına,medyaya Ankara'da taraftar yok diye ağlamayalım.

  4. #29
    Klasspor : ''İlhan Cavcav bombayı patlattı. Belçika'nın Club Brugge takımından kiralanan golcü futbolcu Björn Vleminckx'in bonservisini aldı.'' http://www.klasspor.com/tr/haber/295...sini_aldi.html

  5. #30
    Gladyatörün alınması demek hocanın da kalması demektir.
    Bir kaç iyi transferle seneye iyi bir takım yapılabilir.Kısa zamanda bu kadar gol atabilen bir Wleminx seneye kimbilir ne kadar gol atar.
    İnşallah hayırlısıyla bitirilir.

  6. #31
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    ODTÜ
    Mesajlar
    53
    Sadece Sabah'ın yayınladığı haberde denk geldiğim ve bıyık altından gülmemi sağlayan bir cümle:

    İş hayatında da Gençlerbirliği'nde de söylenen ilk fiyatı hiçbir zaman kabul etmediğini kaydeden Cavcav, "Pazarlık sünnettendir" diye konuştu.

    http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...erini-bitirdik

  7. #32
    Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
    bence fuat çapa'ya emekleri için teşekkür edip, bütün alacaklarınıda ödeyerek yollarımızı ayırmalıyız..
    çünkü vlemincx gibi pivot santroforların sonuncusu ve belkide en iyisiyle oynamayı bilmiyor.. varsa yoksa üçlü forvet, onuda ters oynatıyor.. yeri geliyor bir kanat oyuncusunu kanattan aldığı halde, yapılmayacak en son şeyi bile yapıp, bir santroforu solaçığa koyup genede üçlü forvet oynuyor.. ülkede oynanan futbol için basit dediysek saçmada demedik.. ikisi çok farklı birşey.. statikde değil, oldukça hareketli ve her an oyunun içinde olan bir pivot santroforla oynuyorsun ve tosiçten başka orta yapan yok.. attığı son gole dikiz: azo'nun kaleye savurduğu bazukanın kaleciden dönmesi üzerine.. hiçbir şekilde beslenmeyen vlemincx'in bu kadar gol atmış olduğu ortamda üçlü forveti düz oynatsa gol kralı olacağı görülmüyor mu?.
    fuat hocanın bunu görmediği kesin.. bunu ve bunun gibi futbolun temel ilkelerini..
    fuat hoca kalacaksa eğer, vlemincikx'i göndermeliyiz.. para için değil böylesine bir yeteneği oynatacak, onun emeklerini puana dönüştürecek ve ona hakettiği değeri kazandıracak bir yapılanmaya gitmesine engel olmayı kendimize hak göremiyorum..
    Bence de Zec'i sol kanatta oynatmak hem sol kanadı etkisizleştirmek hem de Zec gibi bir oyuncudan alınacak verimi azaltma yönünden çok kötü bir tercih fakat bu durumun nedeni biraz da maalesef ki bir sol kanat oyuncumuzun olmaması, (bu durum için de iki sene evvel Ferhat'ı bırakmamış olmamıza hala hayıflanırım) ligin başında Zec Lekic'in arkasında forvet arkası gibi oynuyor solda da Jimmy oynuyordu fakat Jimmy'nin maçtan maça ve hatta maç içi iniş çıkışları ve savunma zaafları sol kanat için takım içi arayışı itti Fuat Hoca'yı, bu da sizin de bahsettiğiniz sol kanadı kullanamama durumunu beraberinde getirdi. Takıma iyi bir sol açık ve savunma sağı eklenmesi ve de eğer bulunursa Azo yerine savunma da daha az zaafiyet yaratacak bir orta saha bulunması durumunda Fuat Hoca'nın da Zec'i kanatta kullanmaktan vazgeçeceğini düşünüyorum.

  8. #33
    Vleminckx'i bu sezon hep boş pozisyonda elleri havada top isterken gördüm. Yine de top atmadılar çocuğa. Seneye ne yapıp edip Tosiç'in önüne iyi adam geçen iyi orta yapan bir sol açık almalıyız.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •