daha önceleri bir kaç kez "ayrılmadığı", başarısız olduğu için "kovduğu" teknik direktörleri yeniden göreve çağırmasının sebebi nedir?.
çünkü hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu insanların kovulmasının sebebi yüksek ücretleri veya kabarık transfer listeleri değil.. tek sebep; başarısız olmaları..

peki bu bir veya iki sezon boyunca ne değişiyor?. da; bu adamlar yeniden göreve çağrılıyor?. incelenmesi gereken bir durum..
öyle ya; bu iki sene zarfında gökten bir sihirli değnek dokunmadığına göre bu adamlar kendilerini ne kadar geliştirmiş olabilirler.. zaten bu iki senede olsaydı bu mesele onlarda olmuştu bir guardiola, bir angelotti falan.. eee öyle bi durum da yok..
sn. cavcav bu hocaların aslında başarısız değil, keşfedilmemiş yetenek olduklarını sanıyor, site genelinde yaygın düşüncede olduğu gibi; o dönemlerde takım kadrosunun yetersiz veya kötü olduğunu öne sürdüğünden olacak, şu anda kendi kurduğu muhteşem yarışmacı kadronun başına geçmelerinin tamda vaktidir.. diye düşünüyor olacak..
başkada bişey gelmiyor aklıma.. daha doğrusu çok şey geliyor aklıma da.. insan hakları, kişisel hayata hakaret, saygısızlık falan filan..