Mehmet Abi, hoca elbette uyguladığı oyun sistemini unutmuyor ama dünyada futbol değişince oynattığı futbol günün gereklerine uymuyor. 20 yıl önce oynanan futbolla bugün oynanan futbol aynı mı? Bakın Dortmund bir makina yapmış. Oyuncuya 360 derece açıdan sürekli top atılıyor. Oyuncu topu kontrol edip ışık yanan dikdörtgene atmaya çalışıyor. Böylece sürekli çevre kontrolü refleks hale geliyor. Boş adamı görünce eliyle koymuş gibi topu önüne indiriyor. Şimdi 8 kişiyle rakip ceza sahasına giren takımı iki pasla avlıyorlar.

Odundan oyuncu yapma meselesine gelince, bence Mesut Hoca her zamanki mütevaziliği ile kibarlık yapmış. Ersun Hoca'nın oyuncuları ile her zaman problem yaşadığı, ara buluculuk işini Mesut Hoca'nın yaptığını herkes biliyor.

Metin Diyadin Gökhan'ı FB'ye tavsiye etmiş olabilir. Siz de satmazsınız olur biter. Bugün Atabey'e GS 1 milyon Euro veriyor. Şimdilerde topçu olacak çocuğu dışkısından tanıyorlar.

Trabzon Ersun Hoca'da ısrar edebilseydi şu anda daha iyi durumda olurdu, hatta şampiyon adaylarının borç batağında boğulduğu yıllarda örtülü ödenekten gelen kaynakla şampiyon bile olabilirdi. Ancak bunu yapabilecek tek yerli hoca Ersun Yanal değil. Dilerim birgün Ersun Hoca ile yeniden çalışırız da Ersun Hoca fantezimizden kurtuluruz.