Alıntı Abreg Çelem demiş ki... Mesajı göster
Günlerdir Ümit Özat'ın teknik direktörlüğe getirileceği konuşuluyor. Bilgisi olan var mı, doğru mu bu?
Benim kişisel düşüncem, bu olasılığın ortaya çıkması bile büyük saçmalık. Ne beklenir kendisinden anlamıyorum. Umarım söylentiler doğru çıkmaz!

* Engin Pekşen, nerdesin kardeşim? Anlat, neler oluyor Tesislar'da???
abreg korkarım ki (ayrıca biraz da üzgünüm senle aynı fikirde olmak acı veriyor) seninle aynı fikirdeyim.

bu ümit özat denen zat, zamanında kardeşi a takıma alınmadı diye kulübe posta koymuş, taraftara sırtını dönmüş ve bir daha gençlerbirliği forması giymem diyerek yemin ederek gitmiş bir adamdır. zamanında tribünde olan herkes hatırlayacaktır.

bizden sonra bursaspor'a gitti, hemen bursasporlu oldu. sonra fener'e transfer olunca uzun süre -sanki bursada yetişmiş gibi- 16 numaralı formayı giydi. sonra kısa sürede fenerbahçeli oldu. gençlerbirliği taraftarı ve camiası ile arasında hiçbir zaman duygusal bir bağ olmadı. hadi bunları bir yana koyduk, biz unuttuk diyelim, daha profesyonel düşünelim:

teknik direktörlük kariyerinde ankaragücü ve manisaspor'u uçuruma sürüklemekten başka hiçbir başarısı olamayan bir adam. teknik direktörlükten sonra çıktığı spor programlarında rasim ozan kütahyalı'dan hallice bir performans göstermiş, tüm türkiye'nin gözleri önünde bağıra bağıra cinsiyetçilik yapmıştır.

bugün ümit özat'ı getirmeyi düşünen vasıfsız, cibilliyetsiz eski ve yeni yöneticiler menajerler vs hangi kıstası kabul ediyorlar merak ediyorum. sadakat desen yok, liyakat desen o da yok. dün gece sakın gelme diye kendisine twit attım, beni yasaklamış. ben ilk oynadığı maçtan beri kendisini bilen bir taraftar olarak ümit özat'ı bu camiada istemiyorum. gençlerbirliği böyle adamların camiası değildir.