2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 44 ve 44

Konu: Türkiye Kupası

  1. #26
    3.ligde oynayan bir takım Bergama Belediyespor. Bu sene çıktılar amatörden bildiğim kadarıyla. 6 maçta 4 puanları var. Kupada geçen turda yine bir Ankara temsilcisi Bugsaşspor'u elediler.

  2. #27
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Kupada maçımız 31 Ekim Perşembe günü saat 14:30 da Bergama 14 Eylül Stadyumunda.(Aynı saatte başka maç yok, büyük ihtimalle canlı yayın olur ama hafta içi gündüz izleme imkanımız düşük)
    Hacettepe' nin maçı(Torku Konya) 6 Kasım Çarşamba saat 13:30 Cebeci İnönü de.(Aynı saatte başka maç yok, Bu maçta yayınlanabilir)

  3. #28
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Maçımız federasyon sitesine göre perşembe günü 14:00 de A haber yayınlayacak....

  4. #29
    Dediler ki ilk yarı Gençlerbirliği 1-0 mağlup!

  5. #30
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    maç bitti. ikinci yarıda Ante'nin attığı iki kafa golüyle kazandık 2-1.

  6. #31
    3.ligin yeni takımı Bergama yı eledik diye sevinirken yakaladım kendimi, ne günlere kaldık be...

  7. #32
    Türkiye Kupası 4.Turda rakibimiz Nazilli Belediyespor... Maç Ankara'da... Tüm maçlar 3-4-5 Aralık 2013 tarihlerine yayılarak oynanacak.

  8. #33
    Bir dip notolarak; eski adıyla yeni nazillispor ile 1999'da bir kere daha karşı karşıya gelmiş ve penaltı atışlarından sonra gülen taraf Nazilliler olmuştu. O günlerde Nazilli 2. ve biz 1. ligde yer alıyorduk...

    http://www.macanilari.com/15.Aralik....0008610--.html
    http://www.macanilari.com/04.Aralik....0148240--.html

  9. #34
    Bir Ege takımı daha. Bu sefer içerdeyiz, yedeklerle bu maçı geçeceğimizi düşünüyorum. Sonraki turu da geçtik mi gruplardayız.

  10. #35
    Bu türü gecer guruplara kalırız..

  11. #36

  12. #37
    Hatırlatalım, Türkiye Kupası 4.Tur'unda yarın saat 18:00'de Nazilli Belediyespor'la oynuyoruz. Maçta kombineler geçerli değil, maraton 5 lira.

  13. #38
    Bu maç da Ankara'da olmadığım güne denk geldi.
    İşin kötüsü canlı yayın da yok gibi..
    Dikkatli, ciddi olmak lazım, her an herkes elenebilir.

  14. #39
    Diğer elenen süper lig takımlarına bakarak teselli bulmayalım. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gaziantepspor'dan hiçbirisi kendi sahasında oynadığı maçta iki alt ligden bir takıma elenmediler. Nazilli Belediyespor 2. lig kırmızı grupta 8. sıradadır. 5 yenilgisi vardır. Ankaragücü'nden 6 puan, liderden 12 puan geridedir. Ne kadar zoru başardığımızın anlaşılması umuduyla...

  15. #40
    Bunu kabul edemiyorum ben iste ya senin as kadron dogru duzgun bisey oynamiyoki neden full yedek cikarsin neden ama yaa as ciksak oldururduk nazilliyi ama elendik gittik yine full yedek cikmanin hicbir esprisi olmuyo 5 6 asini oynatirsi yanina denemek istedigin oyunculari koyarsin su herkesin elendigi kupada bi yarifinalle bu sene teselli bulabilirdik ama oda olmadi deplasmanda oynasak zaten yeniliyorduk ama hele evimizde elenmekk cok rezil ve kabul edilemez bi durum bence... seride 3 maca cikti bursa deplasmanindaa gelecek bi maglubiyetlee skandal bi yenilgi serisine hazirlikli olalim artik..

  16. #41
    'Duayen' başkanımızdan yeni açıklama bekliyorum.. "Aslında futboldan o kadar da iyi anlamıyor muşum. Meğer o 3 galibiyet bizim yaptığımız transferlerin takıma etkisi değil, yeni hocanın gazıymış..''

  17. #42
    ya büyük bir özgüven eksikliği ya da kendine aşırı güven..mehmet özdilek de aşırı özgüven hastalığına tutulanlardan..ciddi bir taraftar örgütlenmesi olmadığı sürece dengeyi bulmak zor görünüyor...bu örgütlenme takımı da yönetmeye talip bir örgütlenme olmalı...taraftara saygısızlık daha fazla hoş görülmemeli...onurlu ve az sayıdaki gençlerbirliği taraftarı bu takımı hak ediyor..sokak kültürü taşımayan salon soytarıları takımı yalnızlaştırıyor..sokağa inmeli ve genişlemeliyiz..hem taraftar olmalı hem idare etmeliyiz...

  18. #43
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    C Blok/23
    Mesajlar
    74
    Alıntı unalkabadayi demiş ki... Mesajı göster
    sokak kültürü taşımayan salon soytarıları takımı yalnızlaştırıyor.
    Tam olarak neyi kastediyorsunuz?

  19. #44
    Alıntı Maksut Uzun demiş ki... Mesajı göster
    Tam olarak neyi kastediyorsunuz?
    sokaktan kopuk elitistleri tabi ki ..taraftara yönelik ciddi bir açılımı olmayan ve buna rağmen kulüp etrafında çöreklenip nasiplenen asalakları tabi ki...bir daha dönüp gençlerbirliği'ni anımsamayacak kariyer düşkünü futbolcuları artist yapanları tabi ki..ben adlarını bilmiyorum ama onlar kendilerini biliyordur tabi ki..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •