maçtan önce söyleneceklerin hepsini söylemiştik zaten.. fütursuzca, nispetsizce ve şuursuzca futbolcularımızın satışından, elimizde kala kala bu kepazeligin standartlarında bir ahmet çalık eh birazda irfan can kahveci kalmıştı.
kafamızı kaldırıp diğerleri ne alemde diye bakmadığımız için ve de; parayı görünce aklımızın bizi terketmesi sonucu geldiğimiz nokta bu..

diğerlerini keriz bizi akıl topu sanma huyunu bırakmamız lazım..
bakın üst sıraları hedefleyen iki takımda geldi elimizde kalan son 1.5 oyuncumuzu aldı gittiler.. giderken de; bizi defalarca öpmelerinden bile uyanamadık.. nasıl uyanacağız ki; miktarı önemli değil, masanın üzerinde duran paralar aklımızı almıştı..
o paranın cüz'i bir miktarıyla yeni geremiler bulup sezon sonunda İstanbul takımlarına iteleme hayali bütün benliğimizi almıştı..

hepimiz cavcav'ız derken yönetimin böyle düşünmesi normal de; biz niye böyle düşünüyoruz ki?. demek istemiştik..
kime diyon?.. arkadaşlarım hala khalili'nin oradan uçacağını, serdar'ın buradan sokacağını şiddetle iddia edip rahat olmamızı söylüyorlardı..
gene yanılıyorlardı.. çünkü biz rahattık.. alışkanlık yapmıştı artık..

şimdi de ben size söyleyeyim: rahat olun düşmeyiz.. çünkü bu kadar kerizin olduğu bir ligde bize sıra gelmez.. kendimize değil, onlara güveniyorum..
kendimize nasıl güveneceğiz?. o kadar aptalız ki; teknik direktörümüz rahmetliye yaranmak için devre arasında ahmet çalık'ın satılmasına üstü kapalı destek veriyor.. aynı teknik direktör seri mağlubiyetlerin ardından defansın dengesinin bozulduğunu, ahmet çalıkın gitmesiyle defansı toparlayacak kaptanın olmadığını söylüyor.. kalkıyor birde dalga geçer gibi hafta içinde yönetimle toplantı talep ediyor.. anlat anlat heyecanlı oluyor.. başka ne denebilir ki?.

o halde ne yapmalı?.
elimizdeki bütün imkanları seferber edip, ertelenen gaziantepspor maçını kazanmaya odaklanmalıyız.. çünkü oda yetmeyecek..
gaziantepsporun dünkü maçını dikkatle izledim. kazandılar ama umut vermiyorlar.. düşme adaylarının başında geliyorlar..
gaziantepsporun dışında iki keriz daha bulmamız lazım ki; sakin sularda, 32-35 puan arasında bu ligi tamamlayalım..
şimdi siz söyleyin: bu kepazeligde iki keriz bulmakta zorlanacakmıyız?.
rahat olalım.. bize bırakmazlar..