Gösterilen sonuçlar: 1 ile 11 ve 11

Konu: Karabük deplasmanı

  1. #1

    Karabük deplasmanı

    Karabük'e gidecek olan var mı? Ben karabükte olacağım maç günü ama dönüş için otobüs falan bulamadım. Mustafa abiden de cevap bekliyorum. Karabüke gidecek birileri varsa yer varsa onlarla dönmek isterim...

  2. #2
    Öğlen veya en geç 18 gibi olsaydı maç arabayla giderdik.
    20 deki maçtan 23 de en erken çıkılır

  3. #3
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Ankara Yenimahalle
    Mesajlar
    62
    Biz büyük olasılıkla ailecek gideceğiz, toplam 4 kişiyiz ('büyük olasılıkla' diyorum, çünkü küçük bir sağlık problemi yaşıyorum, Cumartesi gününe kadar daha kötü olmaz isem, Pazar zaten kimse tutamaz...). Bir kişilik yerimiz olur ve çok seviniriz. Telefonum:0506.385 16 75. Atila Çınar

  4. #4
    Alıntı Atila_Cinar demiş ki... Mesajı göster
    Biz büyük olasılıkla ailecek gideceğiz, toplam 4 kişiyiz ('büyük olasılıkla' diyorum, çünkü küçük bir sağlık problemi yaşıyorum, Cumartesi gününe kadar daha kötü olmaz isem, Pazar zaten kimse tutamaz...). Bir kişilik yerimiz olur ve çok seviniriz. Telefonum:0506.385 16 75. Atila Çınar
    Merhabalar. Haberleşelim o vakit

  5. #5
    Mehmet Ali, bizden Kubilay Güvenç gidiyor.

  6. #6
    Ev de yaptıracağım tadilat tamirat nedeniyle gelemiyorum. Çok üzgünüm. Abim aradı iki defa. Ama balkona cam takılacak. Cumartesi birine pazar da diğerine. Biter ise Beer Bus a gelirim.

  7. #7
    Sabahtan Akçakoca'ya gidip denize girmek ve öğlen balık yemek ardından da Karabük'e maça geçmek gibi bir plan yaptım ama gerçekleştirebilir miyim bilmiyorum! Gidecek olursak arabada 1 kişilik boşumuz olabilir. :-)

  8. #8
    Herkese selamlar. Pazartesi yeni işimin ilk günü olması sebebiyle bu maç benim için daha da anlam kazanmış bulunmaktadır Her plana uyabileceğimi belirtip aracınızda 1 kişilik yer rica etmekteyim.Şimdiden teşekkürler

  9. #9
    Arkadaşımın bulduğu bir yavru sokak kedisini ameliyat ettirdiğim ve daha 3 gün üstüste veterinerlik fakültesine götüreceğim için pazar gübü şehir dışı olayımız yattı.
    Bu arada yeri değil ama yavru kedimiz iyileşiyor ve bir haftaya ona yuva aramaya başlayacağız. Yakışıklı bir yavru kedi almak isteyeniniz olursa verilir. :-)

  10. #10
    Mac donusu gece 2 sorunumla yuzlesebilirsem gidecegim.

  11. #11
    Aslına bakarsanız deplasmana gitmeyi sevmiyorum.
    Çünkü yenilince dönüş yolu, kahır yolu oluyor.

    İşte bu sebeple, bu sefer sadece maç izleme amaçlı değil, turistik etkinlikleri de içinde barındıran bir hafta sonu tatili olarak tüm aile gittik Karabük'e.
    Evet, deplasmanda olmak gerçekten zor iş.
    İnsana gurbetin ağırlıka yalnızlık kokan sızısını iliklerine kadar hissettiriyor. Her ne kadar takımımız -son 15 dakika hariç- kendi evinde oynar bir alışkanlıkla oynasa da trübündeki bizler evimizin rahatlığını arayıp durduk. Stadın en ücra köşesine sıkıştırılmış, takım ile gönül bağı kesilmiş bir deplasman trübünü, bir Anadolu stadı daha.
    Her ne kadar trübünleri yeni olsa da, deplasman takımının misafirden ziyade mülteci olarak algılandığı yurdum şehirlerinin sıradan bir örneği idi Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı.
    Deplasmanın nadir, görece iyi noktalarından birisi de güvenlik tedbirlerinin Ankara'daki kadar boğucu olmaması. Genelde size Öcü gibi muamele edilmiyor, ve hatta yerel polislerle takımların son durumu hakkında yapıcı sohbetler bile yapabilmek bir nebze rahatlatıyor insanı.

    Maça gelince;
    Sesimin hiç bu kadar kısıldığını hatırlamıyorum. Tüm gücümle hakemin verdiği kararları protesto ederken ev sahipi trübünlerin memnun halleri insanı yiyip bitiriyor.
    8. Yaşındaki kızım Irmak yine de faturayı bana kesti:
    ''Baba, sen hakeme Acemi Hakem diye bağırdın o da kızdı bizim takıma ceza verdi'' şeklindeki açıklaması belki de gecenin en güzel ve en akla yatkın özeti idi.
    Belki kazanabilirdik, en kötü ihtimalle berabere bitecek bir maçı inanılmaz bir şekilde kaybettik.İyi oynayan-kötü oynayan karşılaştırmasından ziyade ''hakem şansı'' yanında olanın kazandığı bir maç oldu. 3 puandan daha çok bir hafta boyu yapılan hazırlıkların, onca çabanın heba olması üzüyor insanı.
    2. kez gittiğim Karabük deplasmanından 2.kez yenilgiyle döndük. Ancak bu kez güzel olan taraf, tüm aile eşrafının bu hüznü paylaşması ve hak etmediğimiz bir yenilgi yaşadığımızın ortak bir düşünce oluşturmasıydı.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •