Alıntı ozgur_dinc demiş ki... Mesajı göster
serdal bey,
öncelikle beni yanlış anlamanızı istemem. ancak her başlıkta konu ne olursa olsun sizin "ihtiyar cavcav", "yaşlı cavcav" yorumlarınızı görüyorum. yorumlardan anladığım üzere burada çoğu insan cavcavın yönetim stilinden memnun değil. ancak bu memnuniyetsizliği yaşlı, ihtiyar, tipin teki, ***, gibi sıfatlarla pekiştirmek bu başlığın açılma sebebinin tamamen önüne geçiyor bence. hakaret etmeyelim diye başlık açılıyor içinde bu şekilde bi hitap var. açıkçası hiç doğru bulmuyorum.
kimse sevmiyor cavcav'ı ancak bu şekilde bir sıfat, benim gözümde insanları siyah-beyaz, dinci-dinsiz gibi ayırmaya benizyor. yaşlı-genç. ne farkı var. lütfen artık başka bi isim bulun başka bi sıfat bulun cavcav'a..
naçizane fikrim..

Ramazan'a gelince de her insan hata yapar. tek sorun kaledeyseniz 10 tane efsane kurtarış yapın sonra bi hatalı gol yiyin insanlar hatalı golü hatırlarlar. kaleciler çoğu zaman kazanılan maçta kahraman kaybedilen maçta tek sorumlu ilan edilirler yapacak bir şey yok. şu anda kalecimiz ramazan'ın bu takıma yeterli olduğunu düşünüyorum. onun yerine takımda takviye edilmesi gereken çok daha acil mevkiler mevcut.
gerçekten kendi topçumuza bu şekilde laflar eden insanların gençlerbirliğili oluşundan da şüphe ederim.
herkes üzülüyor takım kaybedince ama böyle anlarda kendi oyuncularımıza destek olmazsak yıllar sonra elimizde hiç bir şey kalmaz.
Özgür bey

bu sıfatı bende kullanmayı istemiyorum ancak bu adamın yıllardır klübün önünü kasıtlı olarak bilerek tıkaması,kendisini sevmeyenleri klüpten atması,ve diktatör rejimini bilerek uygulaması sabırları taşırdı.Yoksa İlhan Cavcav ın bana bir kötülük falan yapmışlığı yok.İyiliğide yoktur.İlhan cavcav da bugün var yarın yoktur.Bakii olan gençlerbirliği dir.

Kısaca sözün özü İlhan cavcav bu klüpte başkanlık yaptığı sürece Gençlerbirliğinin başarılı olması İMKANSIZ.İlhan Cavcav gittiğinde Gençlerbirliği şahlanacaktır.Tabiki gerçek Genclerbirlikli bir başkan geldiğinde.Ben bunun mücadelesindeyim.