Gösterilen sonuçlar: 1 ile 23 ve 23

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 21. hafta / Kayserispor - Gençlerbirliği

  1. #1
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336

    2013 - 14 / Süper Lig 21. hafta / Kayserispor - Gençlerbirliği



    2013/2014
    Süper Lig 21. Hafta Maçı

    KAYSERİSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ

    15 Şubat 2014 Cumartesi, saat: 16:00
    Kayseri Kadir Has Stadı




    Hakemler:
    HÜSEYİN GÖÇEK(Hakem)
    ORKUN AKTAŞ(1. Yardımcı Hakem)
    KEMAL YILMAZ(2. Yardımcı Hakem)
    ARKIN AKGÖL(Dördüncü Hakem)
    VOLKAN BAYARSLAN(5. Hakem)
    ERDEM İREN(6. Hakem)
    a|c

    Kalpağımı alır giderim...

  2. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    10 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    51
    Bu maçta Petroviç cezalı, Jimmy ve Oktay sakat, dilerim Mehmet Özdilek sağ açıkta Tomiç'e, sol kanatta Mervan'a, ofansif olarak Nizamettin ya da Deniz Naki'ye forma verir. Gosso ile birlikte de Özgür'ü oynatır.

  3. #3
    Karakızıl arkadaşlarımız maçı sudemde izleyeceklermiş,bizleri de davet ettiler.Katılmak isteyenler için yer yön bilgisi;
    https://maps.google.com/maps/ms?ie=U...3&source=embed

  4. #4
    Maltepe lokale giden olur mu?

  5. #5
    Yasli , hasta ve futboldan anladigini sanan adam eserinle ovun. Kulubun kasasindaki dolarlardan kefen yaptirirsin artik yillarca cok yenildik tarihi farklar yedik ama bu kadar kotu futbol hic gormedik hocaya da suc atma bu beceriksiz futbolculari sen topladin bu takima FUTBOLCULAR KAFADA LIGI BITIRMIS GENCLERBIRLIGI DUSMUS CIKMIS COKDA UMURLARINDA.

  6. #6
    Hoca, eldeki kadroyla çıkabileceği en iyi 11'lerden birisiyle çıktı..Petro yerine şans bulsa daha iyi olabilecek ve kontenjan kaplamayacak Nizamettin ileriyi hareketlendirdi. Zec ve Uğur ise ileriye yönelik etkinliklerde destekleyici oldu.
    Fakat takımın en optimum hali bile çoğu zaman şu lig görüntüsünde maçın seyrini değişterebilecek yeterlilikte değil.
    Bazen şans eseri bulunan goller, duran toplar veya Stancu'nun kişisel gayreti ile puan yapacak işler yapsak da genel görüntü, sezon başından beri yazdığımız gibi hiç iç açıcı değil.

    Bugün Bilkent'te ders çıkışı müzik aletlerimi topluyordum ve fb taraftarı olan bir öğrenci velisi geldi ve muhabbet açtı. Derslere forma ile gittiğim için ara sıra tuttuğum takımı biliyorlar. Uzun süre futbol ve politika konuştuk ve tam sınıftan çıkarken dedi ki, "Kayserispor'un düşmesini de istemiyorlar ve alttan ittirip destek verecekler, bugün yenileceksiniz, bak gör!" .
    Hakem 78. dk'ya kadar iyi maç yönetti ama 78'de öyle bir hata yaptı ki, o ana kadar inanmadığım lafa inandım. Dışarıda olan bir pozisyonu içeride verdi.

    Balık hep baştan kokuyor... hoca ne yapsın! Tüm takımlar eldeki imkanlarla borç harç demeyip transfer yaparken bizim başkan ucuz golcü arayıp bulamayınca takımı ateşe attı.
    Hakemlere lobi yapacak bir halimiz de yok.
    "Aman müşteri kaçırmayalım" diye diye herkese senelerdir çiçek böcek dağıttık. Bizi ligde tutmazlar.. politikliğin bu derece etki ettiği bir ligde, bizim gibi bir takıma şu aşamada kimse acımaz.
    Herşey aleyhimize...

    Bugün tek sevindiğim şey RAMAZN'ın kaleyi devir almasıydı. Takıma enerji katıyor.. Umarım kaleyi tekrar devir etmez!

  7. #7
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    İlk yarı akıllı oynasak da, ikinci yarı şifonun değişiklikleri ve oyuncuların beceriksizlikleri dolayısıyla zaten baskıyı yedik. Golü de hakem hediye etti. Üstüne de Doğa'dan anlamsız bir hareket geldi.

    işimiz zor. fikstür zor.

  8. #8
    Mehmet Özdilek maçtan önce şu cümleyi söylüyor: "Kazanmak için geldik.İçeri ve dışarısı fark etmez;kazananı belirleyen taraf biziz. Sahaya istediklerimizi yansıtıp galip geleceğiz." Bu cümledeki "kazananı belirleyen taraf" kısmına katılmamak elde değil. Bugün tam böyle oldu. Mehmet hocanin yaptığı oyuncu değişikleri sayesinde oyunun hakimiyetini Kayserispor'a verdik. Sahanin en iyisi olan Uğur'u çıkarıp bugüne kadar oyuna girdiği maçlarda bir etkinlik gösteremeyen Deniz'i alıp üstüne bi de Nizamettin-Radkov'u değişikliğini yaparak alabilceğimiz 3 puan yerine 1puan almayı tercih etti. O 1 puanı da hakem yüzünden alamadık gerçi. Bu maç bizim küme düşceğimizin resmidir. Ligdeki en kötü kadroya sahibiz. Bu kadroyu yeterli görüp transfer döneminde oyuna etki etecek oyuncular almak yerine 2 tane gereksiz transfer yapan yönetimi de unutmamak lazım.

  9. #9
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    Alıntı ilkay izmirli demiş ki... Mesajı göster
    Yasli , hasta ve futboldan anladigini sanan adam eserinle ovun. Kulubun kasasindaki dolarlardan kefen yaptirirsin artik yillarca cok yenildik tarihi farklar yedik ama bu kadar kotu futbol hic gormedik hocaya da suc atma bu beceriksiz futbolculari sen topladin bu takima FUTBOLCULAR KAFADA LIGI BITIRMIS GENCLERBIRLIGI DUSMUS CIKMIS COKDA UMURLARINDA.
    aman cavcava yaşlı,hasta deme site yönetimi uyarı mesajı gönderir.adam genclerbirliği başkanı ama galatasaraylı.tam bir komedi değil mi?Nasıl cemal aydın Ankaragücü başkanı iken Fenerli,Melih gökçek anadan doğma fenerli ise işte bu tür adamların başkan oldukları klübe zerre kadar faydaları dokunmaz.hastalık belli.tedaviside belli.herkes tedaviye girişsin yada sussun.

  10. #10
    cavcav hasan cetinkaya gibi bir adami fenere kaybettiginden beri adam akilli transfer yapamadi vlemincks haric eneramo lualua her gol attiginda pisman oluyordur insallah stancuda kotu degil top ona geldiginde iyi seyler yapiyor ama koskoca macta 2-3kere anca topla bulusuyor top ileri cikmiyor sorun burada keske ahmet hassan skoko simdi takimda olsalar diyor insan

  11. #11
    Mehmet hocanın ilk 11 seçimi ne kadar doğruysa yaptığı değişiklikler de o kadar yanlıştı.
    Kayseri bizden korkuyordu, biz onlardan da korkak çıktık.
    Adam gibi bir futbolla çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı rakibe hediye ettik.
    Futbolcularımızın ne yapacağını bilmez bir havası var.
    Ne bir felsefemiz ne de bir yıldızımız var.
    Lig sonuncusuna karşı bir puan için oynamak bize yakışmıyor.

  12. #12
    Maç saatinde Anadolu yakasında olacağımdan bacanağa maçı veren bir yer bulmasını söyledim. Bir Kafe'ye oturduk. Kafasında G.Birliği şapkası olan bir garson arkadaş geldi. 7 yıldır İstanbul'daymış. Hemen listemize eklemek üzere iletişim bilgilerini aldım.

    Golü atanın kazanacağı bir maçtı. Maç berabere iken gole yakın taraf bizdik. Ilk yarıdaki diri oyunumuz ile rakibe hiç pozisyon vermeden ilk yarıyı tamamladık. Ikinci yarı çok iyi oynamasak da Zec ve Uğur ile gole çok yaklaştık. Sonra o acayip penaltı geldi. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Uğur Çiftçi sanırım yorulduğu için oyundan çıktı. Nizamettin niye oyundan alındı anlamadım. Doğa'nın sarı kartı olduğu halde rakibine yaptığı harekette akıl eksikliği vardı.

    Son haftalara bırakmadan düşme hattından uzaklaşmalıyız.

  13. #13
    Nizamettin cikarken hafif sekiyordu ins sakat degildir

  14. #14
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Angara'nın göbüğü
    Mesajlar
    177
    Alıntı onur_aydogan demiş ki... Mesajı göster
    Son haftalara bırakmadan düşme hattından uzaklaşmalıyız.
    Onurcuğum, Keşke dediğin gibi olsa ama hiç umudum yok. Son haftaya kadar bu düğüm çözülmez.
    Bu arada ligin sonunu göremeden kalp krizinden gitmek de var.
    İnsanda ne şevk bıraktılar ne de umut. Her yıl aynı terane.

  15. #15
    Maçın geneline bakınca bariz Kayserinin hakkıydı.
    Özellikle 2. yarıda gol geliyorum diyordu.
    Özdilek yanlış tercihler yaptı maç içinde hakem hakkında kelamda bulunması abes.
    Doğa 2. sarıyı hak etti bence doğru karardı.
    Penaltı açıkça yanlış karardı ama bunun ardına CavCav saklanmamalı.
    bu durumumuzun tek nedeni futbolu çok iyi bir başgana sahip olmamız!

  16. #16
    Son 2 sezonda gittiğim 3. Kayseri deplasmanıydı. (3 maçı da 1-0 kaybettik). Tribünde yaklaşık 50 kişiydik. Kayserispor tribünleri ise, ligde ki durumlarından ve tüm tribünlerin bilet fiyatlarının 2 tl olmasından dolayı baya kalabalıktı. Yine de zaman zaman sesimizi bir hayli duyurduk.

    ‘Buraya buraya Gençlerbirliği buraya’ tezahüratımızdan sonra Doğa, bizim tribüne uzak olan yarı sahada ısınan takımı toplayıp alkışlarımıza karşılık vermek üzere tribüne getirdi.

    Maç beklentimin aksine rahat geçti. Kayserispor’un daha agresif oynamasını ve oyunu bizim yarı sahaya yıkmasını bekliyordum ama aksine 3.bölgede pek etkili olamasakta dengeli bir oyun oldu. Hakemin lehlerine verdiği kararlardan bile tatmin olmayan Kayseri tribünleri her düdükten sonra hakemi baskı altına almaya çalıştı. Nitekim istedikleri de oldu. Tam önümüzde ki net bir şekilde dışarıda olan ve Ante’nin pozisyonun dışarıda olduğunu bilerek rakibini indirdiği pozisyona hakem bir anda penaltı çaldı.

    Golden önce Uğur –Nizamettin’in yerine Deniz ve Radkov dahil olduğu için beraberliği ya da galibiyeti getirecek golü atmamız neredeyse imkansızdı. 1 puan alalım derken bu değişikliklerle ondan da olmuştuk.

    Yediğimiz golden sonra kenardaki top toplayıcıdan hızla topu alarak orta sahaya diken ve takımın moralini yüksek tutmaya çalışan Doğa’nın yaptığı hareket (rakip oyuncu Doğa’nın hareketinden önce faul yapıyor ve ardından da tahrik ediyor olsa da) amatörce kaldı.

    Maç boyu isabetli ''1'' şutu olan ve oyunu bizim yarı alana yıkamayan bir Kayserispor’a bu değişikliklerle teslim olmamız kabul edilecek bir durum değil.

    26-27 kişilik oyuncu grubunun içinde tek bir forvet oyuncusunun olması da kabul edilecek bir durum değil.

    Yönetim bu takım senin eserin !
    Konu celiltoruner tarafından (17-Feb-2014 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.

  17. #17
    Bgn dualarimiz konyasporla artik.. umarim kazanirlarda hem haftaya bizim maca birazda olsa rahat cikarlar hemde elazigin umutlari yesermemis olur.. tehlikenin halaa farkinda deiliz ama alttaki tum takimlar kazandi ve fark gittikce kapaniyor isin kotusu bizim takim dibe vurmak uzere.. keske o besiktas macini kaybetseydik belki 1 2 iyi transfer yapilirdi o macin gaziyla transferide gecistirince sonucun bu olmasi cok normal degilmi.. enaramo oynayacak takim ariyorken ve sana yuzde bir milyon lazimken almayip gidip gereksiz bi kaleci takviyesi yaparsan isin isten gecmesini hep beraber izleriz boyle.. disarda elaziga kayseriye bile yenilen bi takim kume dussunde cavcavda bizde bi rahatlayalim artik bunu gercekten hak ediyoruz cunku.. 1 2 senedir gelen sinyallere ragmen hala bildigini okuyan basiretsiz beceriksiz kapasitesiz vizyonsuz cavcavada yonetimede yaziklar olsun..

  18. #18
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    21 Jan 2014
    Bulunduğu yer
    Çankaya
    Mesajlar
    9
    Ben bi kerede arkama yaslanıp rahat rahat 90 dakika izlemek istiyorum. Kazandığımız Rize maçında bile ilk yarı sıkıntıdan yerimde duramadım . İnş. sezon sonunda kalpten gitmeyiz

  19. #19
    Su anda Elazığ ve Konya maçta nasıl mücadele edilir in güzel bir ornegini veriyorlar. Mac berabere bitsin veya herhangi biri kazansın önemli değil ama Mert'de hırsla herseylerini koyarak oynuyorlar. Biz kesinlikle diğer takımların alacağı sonuclardan medet ummamalıyız.Biz kendi kendimize isimizi görmemiz lazım.Kendimiz gibi oynayıp kısasa kısas maci almalıyız. Bu arada Elazığ 3-2 one gecti helal olsun her iki takıma ellerinden geleni gösteriyorlar.Biz de haftaya müthiş oynayıp Konya ya fark atıp çıkışın habercisi olmalıyız....

  20. #20
    Alıntı Uğur Aydın demiş ki... Mesajı göster
    Ben bi kerede arkama yaslanıp rahat rahat 90 dakika izlemek istiyorum. Kazandığımız Rize maçında bile ilk yarı sıkıntıdan yerimde duramadım . İnş. sezon sonunda kalpten gitmeyiz
    Bu gidisle son haftalarda rahat rahat izleyecegiz maclari yenme yenilme kaygimiz kalmayacak

  21. #21
    Antalya'da one gecti.Biz kendi isimizi görürüz.Bir de ümitsiz havadan çıkalım arkadaslar biz ne durumlardan geçtik. Henüz 4 hafta oldu noluyoruz yahu.Biz Genglerbirligiyiz bize umutsuzluk yakışmaz...

  22. #22
    Alıntı Nevzat_Akcaoglu demiş ki... Mesajı göster
    Antalya'da one gecti.Biz kendi isimizi görürüz.Bir de ümitsiz havadan çıkalım arkadaslar biz ne durumlardan geçtik. Henüz 4 hafta oldu noluyoruz yahu.Biz Genglerbirligiyiz bize umutsuzluk yakışmaz...
    2009 yilinin 34.haftasini hatirladikca tuylerim urperiyor ayni oyun yine sahnede o zaman ankaragucu yenildigi icin ligde kalmistik artik o da yok futbolcularimiz kendi gobek baglarini kendileri kesecekler ama 3 haftadir oynanan oyun acikcasi bank asya da bile dibe oturur aldigini rastgele ileri vurarak kim ligde kalabilir cavcavin futbolculara gerekli dersi vermesi gerek.

  23. #23
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    21 Jan 2014
    Bulunduğu yer
    Çankaya
    Mesajlar
    9
    O zaman ben kalp spazmı geçirmeye falan razıyım . Bu takıma bişi olmasın yeterki

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •