Alıntı Erdem Derinsen demiş ki... Mesajı göster
"Bundan önceki 4 maçta rakibi bozduktan sonra pozisyona girip golümüzü atabilmiştik. Bu maçta ise ancak Beşiktaş golü attıktan sonra savunmayı düşünerek geriye çekilmesiyle tehlikeli olmaya başlayabildik"
Takımımızın sinik gozukmesinin büyük orandaki sebebi de sevgili Mehmet Ali'nin dediği gibi de bu tabii. O yüzden maglubiyete "sağlık olsun" diyebiliyorum. Futbolu özellikle gönül verdiğimiz takımların maçlarında öyle tek taraflı degerlendirebiliyoruzki rakip takımın iyi oynamasını es geçebiliyoruz. Ama en degerlisi gercekten İbrahim Üzülmez ile birlikte takıma güven duymaya başlaması biz taraftarların
Bence maçın sonlarında atak oynamamızın Beşiktaş'ın geri çekilmesi ile ilgisi yok Erdem. Skor berabere olmasına rağmen ilk yarının son 15 dakikasında da etkili ataklar geliştirdik. Beşiktaş'ın kondisyonu o tempoya 25 dakika dayanabildi. Bir de İbrahim Hoca takımı geriye çekmedi. Aksine ileride baskı uygulatmaya çalıştı ama Beşiktaş bizi çıkartmadı. Bunda Stancu, El-Kabir ve Helb'in etkisiz oyununun büyük payı var. Bu oyuncularımız formda olsaydı maç çok farklı olurdu. Biz devrelerin sonunda 15'er dakika ortaya koyduğumuz futbolu 50- 60 dakikaya çıkarabilseydik galip gelirdik. Olmadı. Sağlık olsun diyelim.