Gösterilen sonuçlar: 1 ile 21 ve 21

Konu: 2012 - 13 / Süper Lig 32. Hafta / Gençlerbirliği - Kasımpaşa

Threaded View

  1. #11
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    böyle bir mesajı herhalde geçen senenin sonunda yazmıştım, uzun yıllar süren hedefsizlikten ve basiretsiz hocalarla çalışmaktan olacak her senenin sonundaki mesajlar birbirine benzemeye başladı..
    "yaşasınnn sonunda bizimde bir hedefimiz oldu" oldu en sonunda oldu can com com..

    32. hafta oynanıyor sevgili kaptanımız ve ondan daha çok sevgili hocamız birer gün arayla patlattılar.. "hedef beşincilik" diye..
    "altı puanlık bir maç" dedi hocamız maçtan önce.. yorumcularda dediki "vayy beee" ne hoca ama.. beğendiyseniz size verelim..

    bazı arkadaşlarım sıcaktan ve sezon sonu tatil havasından bahsedip, bitsede gitsek havasında bir maç izlemiş olduklarını söylüyorlar ama..
    ama öyle olmadığını, ilk 5 hedefine ulaşmak için kesinlikle kazanılması gereken bir maç olduğunu başta hocamız ve kaptanımız söylüyorlar.. kime inanacaz?.
    hocaya inanmamız gerektiğine göre sorumuzuda hocaya soralım: ardışık iki maçı kazananın ilk 3'te, üstüste iki maç kaybedenin düşme hattında yer aldığı böylesine zorlu(!) bir ligde bitime iki hafta kala bize bula bula 5.lik hedefinimi buldun?.
    diyelim buldun.. 5.liğe soyunan takım böylemi olur?. 5.liğe soyunmak hamamda soyunmaya benzemez.. forvetin altından girip üstünden çıkmışsın hala 3'lü forvet oynuyorsun hocam.. santroforları açık oyuncusu olsun diye zorluyorsun, açık oyuncuları kulübede ölüyor.. etme bele gözün sevem.. cimi durmaz'a bundan kelli sözünü geçir, cimi'yi durdur bende duracam.. 5.'lik uğruna ne değerler batıyor.. hoca nasreddin'lik her hafta, erkeklik bir hafta.. ne güzel istanbul bee..
    sen öyle herkesin hoşuna gidecek lafları et.. etmeyede devam et.. ama hocalığı bırak.. herkes bildiği işi yapacak..

    öyle futbol kitaplarını açıp içinden doğruları okumayla herkes hocalık yapar.. sonuçta her dediğin doğrudur.. maçtan önceki yorumcular gibi herkesin diyeceği aynıdır: "vayy beee ne hoca ama".
    sonuç: 5.lik hedefi ne olacak?. 32. haftada bir hedef koyup, akşamı vazgeçmek ne olacak?.

    maçtan önce belirtmiştik; ara ara patlayan bireysel yeteneklerinden başka hiçbirşeyleri yok.. bunları yenmek için eksik olsan ne olur, sakat olsan ne?.
    adamlar sahada geziniyor ve ara ara patlıyorlardı, bizde onlara bakıp duruyorduk..
    sarı bebe gene her zamanki gibi boştu ve boş olduğunu devamlı belli ediyordu.. sonra çıktım gittim.. olacaklar belliydi, hiç umut yoktu ve maçtan sonra söyleneceklerde belliydi..
    maçın sonucunu öğrendiğimde derin bir oh çektim.. oh bee yenememişiz ama yenilmemişiz de...
    yenemiyorsan yenilme diye bir musibeti bu ülkeye hedef diye sunan fatih terime isyan edermisin?.
    memedim bu sözü iğri büğrü söyleme, bir çapa hoca gelir tarumar eder takımını; ruhunu.. meselesinde olduğu gibi yenemiyorsan yenmenin yollarını bulmak için çabaladığın eski günlerini mumla ararsın..
    Konu MehmetGUNER tarafından (04-May-2013 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştiririm, değiştirmem..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •