Takımda bariz bir oyun kurucu eksikliği var.. Kazandığımız topları etkili bir biçimde kullanamıyoruz.. Çok durağan oynuyoruz.. Atağa çıkarken herkes birbirine bakıyor ve oyun kuramadığımızdan dolayı ya yan ya da geri pas yapıyoruz.. Gelecek sezonun kadrosunda bence Özgür'ün yanında Petroviç'in üstlendiği göreve eğer kalırsa Azo'nun geçip önlerine Alanzinho veya Fuat hocanın da sezon arasında almak istediği İbricic alınmalı.. ve eğer Gaziantep'ten dönerse Oktay'da alternatif olarak kulüpte kalmalı..

Ayrıca bir de bek sıkıntımız var bana göre ama seneye Serkan Kurtuluş'a şans verilirse form tutup bu şansı iyi kullanacaktır..sağ bek için zaten mevcut şartlarda daha iyi yerli bir oyuncu alınamaz..

Forvet hattı içinde yedek kulübesinde oturacak isimler Lekic-Ekigho değil Atabey-Artun olmalı.. Gereksiz yabancı kontenjanı kaplayan bu oyuncular gönderilmeli..

Not : Tabi seneye yeni teknik direktörümüz olacak..hangi taktik ve oyun anlayışıyla oynayacağımızı bilemediğim için bunları Fuat Hoca'nın sistemine göre yazdım..