Orta sahanın ortasında haftalardır rakibe üstünlük kuran kadrodan Petroviç'in eksilmesi düzenimizi bozmuştu. Buna ilave olarak burada Cem Can'ı oynatınca orta sahayı ve maçı Trabzon'a teslim ettik. Cem Can'ın orta sahaya çekilmesi sadece orta saha kurgumuzu bozmadı, haftalardır başarılı olan savunmamızın sağ tarafını da felç etti. Haftalardır oynamayan ve ofansif bir oyuncu olan Kerim'in kanadı koridor oldu. Fuat Hoca takımdan bir oyuncunun eksikliği ile hem orta sahayı hem de savunmayı işlemez hale getirmeyi başardı. İki senedir bu takımın hocası olmasına rağmen Cem Can'ın orta sahada oynamayacağını hala göremediyse işi zor. Golü yiyince hatasından dönmesini takdir ediyorum ama geçen hafta benden kazandığı krediyi bu maçta kaybetti.

Jimmy'nin girmesinden sonra oyunu dengeledik ama Trabzon gibi savunma ağırlıklı futbol oynayan takımlara karşı skor dezavantajı ile oynamak zor. Maça doğru onbir ve taktikle çıksaydık kazanacağımızı düşünüyorum.

Takımın en iyisi tartışmasız Özgür'dü. Aman nazar değmesin. Bence bu performansı ile Aykut gibi o da milli formayı hak ediyor. Aykut ve Vleminckx de günün iyilerindendi. Diğer oyuncularımız vasatın üstüne çıkamadı. Takımda Vleminckx gibi ceza sahasında her hava topuna etkili vuran bir santrafor varken neden ortalar yerden yapılıyor anlamıyorum.

Hakem Tolga Özkalfa kötü bir hakem. Ben art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama iki önemli atağımızı faul gerekçesi ile kesmesi ve daha maçın 3. dakikasında faul bile olmayan pozisyonda Aykut'a sarı kart gösterip kucağına bombayı bırakması bence maçın sonucuna tesir etti.