Alıntı MehmetGUNER demiş ki... Mesajı göster
sorun cavcavın kendisi değil, alternatifinin olmayışıdır..
bu güne kadar tek tek ele aldık ve işaret ettik, dinlenilmedi.. artık kulak arkası edilmesin lütfen.. çünkü cavcav gördü biz hala görmedik: kulübümüz tarihi bir dönemecin tam ortasında ve çıkış yolunu kimse gerçekten bilmiyor..
33 yıldır başkanlığını yaptığı kulübümüze birazcık olsun sevgisi varsa tez elden kulübü seçimli genel kurula götürecek olağanüstü kongre kararı alır ve demokratik, şeffaf bir seçim sürecinde isterse kendide engin bilgi birikimi ve tecrübesiyle yerini alır..
sevgili mehmet abi, "cavcav istifa" diye bağırdığınızda sadece cavcav'ın istifasını dile getiriyor olmazsınız, yönetilme biçiminden memnun olmadığınızı da dile getiriyorsunuzdur.

cavcav'dan sonrası yoksa, bunun da sorumlusu bizzat cavcav'dır. ayrıca sonrası her ihtimalde olacak. belki cavcav istifa etmeyecek ama sonsuza kadar yaşayacak değil ya bu adam.

taraftar, kendi memnuniyetsizliğini dile getirmekten imtina ettiği anda, taraftar olmaktan çıkar. burada sayısız yanlış sayılıyor. takım baştan aşağı yanış yönetiliyor. hayatının her hafta sonunu gençlerbirliği'ni izlemeye göre ayarlayan insanlar bu duruma sadece seyirci olabiliyorlar. gerçekten gençlerbirliği'ni sevenler, gençlerbirliği'nin geleceği ile ilgili söz sahibi değiller. tüm bunları topladığımızda "cavcav istifa" sesi çıkar. 20. dakikada da çıkar, 1. dakikada da çıkar. iyi niyetli taraftarın yönetime baskı yapması, hem tribünde, hem de sosyal medyada yapılması gereken doğruları daha yüksek sesle söylemesi gerekiyor.