Gösterilen sonuçlar: 1 ile 9 ve 9

Konu: 2015-16 Süper Lig 17. hafta / Eskişehirspor - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #5
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    benim mesaj buraya nasıl geldi anlamadım.. kafa durdu.. ama neyse ne, geldi ya sen ona bak..
    bu maçta aynı öyle bi şey.. karşımızdaki real veya barça değil.. bana ne hayati maç oynamak zorunda kaldılarsa.. hatta dahada iyi, panik halinde oynayacak olan onlar.. panik halinde ve hata yapmaya müsait..

    teknik direktör seçimimiz ne kadar hatalı olursa olsun yinede değişikliğin gaz halini gözardı edemeyiz.. özellikle durgun, isteksiz el kabir'i ateşlemiş olmasını diliyoruz. formamıza reklam verdiği için topuda kendinin zanneden İrfan Can Kahveci düzelmiş gibiydi. stancu son vuruş ustası, santrofor oynadığı müddetçe sorun yok.. daha ne istiyoruz dimi?. eskşehirsporun gücü bunları durdurmaya yetecek mi?. bu maçta gol olursa bizim atacağımız kesin..
    birazda erken gol olursa dadından yenmez.. bütün direçleri kırılır ve arkasından gelecek gollerimize yol açar..

    daha önceki mesajımızda belirtmişiz zaten, burası böyle de;
    ahmet calık'ın takımdan ayrı koşulara başladığını alt yazıda gördüm. ben düzelmiş oynayacak zannediyordum. gerçi onun yerine oynayan ferhat görgülü'den asla endişem yok ama daha iki gün var.. ahmet'in bu iki gün zarfında çok iyi hazırlanıp defans göbeğindeki yerini alması lazım.. yer tutuşu, adamını marke etmesi, akıllı toplarla çıkışı tartışılmaz.. takıma verdiği güven ise ayrı konu..
    bir diğer sıkıntı uğur'un kart cezalısı olması.. halil ibo'da aynı şekilde düz koşular yapıyormuş herhalde..

    işte ben bunu anlamıyorum..
    bunların her tarafı teknik direktör olsa ne yazar?. bu maç öncesi fenerbahçe maçında kart sınırındaki uğur'un ne işi var.. fenerbahçeyi yenmeyi mi düşündü bizim kağıttan kaplan?. üstelik uğur'un kart gördüğü yer sağbek gibi alaksız bir bölge.. allahım sen aklımı koru.. durumumuza bir bakın, birde yaptığımıza..
    inşallah yakmamış olur bizi.. gözümüz sol bekte olsun.. halil ibo sıkıştıkça defansif yönü ağır basan doğa'da yardıma gelecektir ama yinede o bölgede bir sıkıntı olduğu gerçek..
    karşımızda bu sıkıntımızdan yararlanabilecek bir takım olmayışı en büyük tesellimiz..
    rahat olun maç bizim..
    Konu MehmetGUNER tarafından (26-Dec-2015 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •