Herkesin dün geceden beri dillendirdiği hakem hataları, sertlikler, çirkeflikler bir yana maçın gitmesindeki sebeplerden başlıcası bir yana.
Hocayı seviyoruz, geldiğinden beri kısıtlı kadroyu iyi bir mental örgütleme ile iyi bir yere getirdi ama ikidir aynı hatayı yapıyor.

Dün gece GOSSO sakatlanınca Deniz Naki'yi oyuna aldı... Gosso'nun yerine de Oktay-Jimmy ikilisinden birisini kaydırdı. Deniz Naki'yi kişilik olarak sevsek de oyunculuk düzeyi olarak şu an ligimizin seviyesinde değil. Oyuna fiziksel veya topla hareket olarak müsbet katkı yapma olasılığı az bir görüntü çiziyor. Deniz'in yerine oyuna alınacak Ferhat, Yusuf, Sedat veya Serkan maçın bizde kalmasını sağlayabilirdi.
Deniz'in etkisizliğinin yanısıra Oktay veya Jimmy'nin çıkan Gosso gibi defansif özelliklere sahip oyuncular olmaması maçı tutan orta saha mücadelemizin canına okudu ve takım ilk yarı maçı domine ederken ikinci yarı iki pası peşpeşe yapamaz hale geldi. En ölü haliyle yakalanan Gs bile canlandı...

Bu hatayı hoca iki maç önce de yapmıştı.
Takımı neredeyse 10 kişi bırakan bir hata oldu bu.. Oysa ki Ferhat gibi agresif defans yapabilen, Sedat gibi bu ligin kurdu olmuş iki oyuncu ile ölümüne direnme oyunu oynayabilir belki de kazançlı çıkardık. Veya Serkan Kurtuluş gibi Hakan Aslantaş'a bile hücum oyunu konusunda fark koyabilen ve sağ kanadı işler hale getiren bir yetenek ile takım, topu oyunda tutabilirdi.

Oyuncuların kişisel özelliklerine bakmak yerine sadece oynadıkları mevkiye göre ezberden yapılmış bu oyuncu değişikliği ile hoca maçı kendi elleri ile HEDİYE etti.. GEÇMİŞLER OLA.

Haa bir de sevgili BAŞGANIMIZIN devre arası elfrenini çekip de " aman haa gs'yi çok skıştırmayın" demiş olma ihtimali de var...

Passolig'in can sıkıcılığı devam ederken br de bu tarz sıkıcılıklar insanda tat bırakmıyor! :-/