sevgili mustafa ateş kardeşimin tespitine katılmamak imkansız.. doğru görüş..
eklemek siterim ki; bundan fazla bir şey bekleyen hüsrana uğrar..

ümit özatın kafa çalışıyor.. stoperlikten gelmenin verdiği bir sağlamcılıkda var tabii..
sadece geri dörtlüsü kuvvetli olan ve arkalarında da onlardan daha kuvvetli kalecileri olan bu takımla ileri çıkılmayacağını görüyor ve köşesine çekilen boksör gibi rakibin vura vura yorulmasını bekliyor..
ibrahim bunu geldiği sezon yapmıştı.. daha sonrada ayağı karaya basınca hem biraz zevkini çıkarmak, hemde yeni başladığı teknik direktörlük hayatında iyi bir adım atabilmek için transfer istedi ve dini imanı para oldu..
ümit özat da aynısı olacak..

stoper ümit özat biliyor ki; bu ülkede kapalı defansları açabilecek takım yok.. buna istanbullularda dahil..
bazılarına göre avrupanın en çetin ligi, bana göre de kepazeliğin daniskası olan bu lig de kapandın mı, bir puan garanti.. üç puan için ise; senin bişey yapmana gerek yok.. rakibin ne kadar salak olup olmadığı önemli..
bu durumda kim çıkar ileri?.

bi müddet sonra ümir özat da işlerin bu şekilde yürümesinin kendisine değil, başkana itibar kazandırdığını farkedecek ve artık kariyeri içinde bişeyler yapmak isteyecek..
ee bunun içinde yapılması gerekenler belli.. bu işler 35 yaşına kadar bi halt olamamış serdar gürler veya selçuk şahinin 5. baharıyla olmayacak şeyler.. elmas uçlu matkaplar pahalı.. ama delmek istiyorsan alacaksın..
ümitinde dini imanı para olacak mı o zaman?. devir hangi devir?.
bizde o zaman aynı soruyu soracağız?.
bu işi öpücükle yapan kaldı mı?.