Taraftar gitti Hacı. Kale arkasında 30 civarında taraftarımız vardı. Biz de kapalı tribünde 4 kisiydik. Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Meydanı'nı trafiğe kapatınca polis biber gazı, jop ve tazyiki su ile müdahale etti. Biz de bir restorana sığınmamıza rağmen biber gazından nasibimizi aldık. Kendi tribünümüze ulaşmaya çalışırken çıkış kapısı kırılan kapalı tribüne kendimizi attık. Polis şiddetinden kaçmak için çok dik bir yokuş olan Akaretler yokuşunu Maçka' ya kadar depar atarak çıktık.

Maçtan önce takımın kaldığı otelde başkan, yöneticiler, Fuat Hoca ve futbolcularla konuştuk. İlk ağızdan bilgiler aldık. Bülent Uygun gelmiyor rahat olun.

Beşiktaş tribünleri çok ateşli, takımlarını büyük bir coşku ile destekliyorlar. Kapalı tribünde çok sayıda alımlı bayan taraftarları olmasına rağmen çok ağır küfürler ediliyor. İbrahim Yazıcı için yapılan saygı duruşunda yarısı ıslıkla protesto ederken yarısı alkışladı.

Oyun hakkında bizim adımıza yazacak pek olumlu bir şey yoktu. Genç Ahmet'in soğukkanlı ve güzel oyunuyu, Vleminckx ve Aykut'un savaşçı oyunu beğenimizi kazandı. Diğer oyuncular sezonu kapatmış. Özgür'süz bir orta sahanın ne kadar yumuşak olduğunu görmüş olduk.