Maçtan sonra ben, Arın, Gökhan ve Celil ile Eskiyeni'ye gidip küçük bir toplantı yaptık. Masada Alkaralar'ın temsil yüzdesi oldukça düşük olduğu için elbet bir karar almadık ancak aramızda durumu özet geçtik. Sonuç olarak,

* Kişisel bilgilerin paylaşılmasında bir sıkıntı yok. Zaten her sezon kombine aldığımızda kimlik fotokopisi, fotoğraf, telefon ve mail adresimizi emniyete gönderiyorlar.
* Sanırım herkesin karşı olduğu durum, bir bankanın müşterisi olmak. İster kredi kartı isterse banka kartı olsun, her şekilde banka bizden kazanç sağlayacak. Alkaralar olarak, öncelikli bu konuyu tartışmamız gerekiyor sanırım.
* Boykot yapabilirsek kolektif olarak bir boykot mu yoksa kişisel boykotlar mı olur, bunu tartıştık.
* Bu proje belki sahiden tribünde şiddet olayının önüne geçmek olarak gözükse de, özünde amaç tribündeki muhalif oluşumları engellemek. Hal böyle olunca bizlerin direkt "e-bilet almıyoruz, tribüne girmiyoruz" diyerek bu insanların ekmeğine yağ sürmemiz mantıklı mı? Bu konuda da farklı görüşler çıktı.

Durum şunu gösteriyor ki e-bilet projesi hakkında biraz daha bilgi sahibi olup, artıları ve eksilerini değerlendirmemiz ve kolektif olarak mı yoksa bireysel olarak hareket edeceğimizi tartışmamız gerekiyor. Bu durumun aciliyeti nedir, ondan tam emin değilim. Sırf "karar vermiş olmak" için düşünmeden karar vermeyelim taraftarıyım.