İbrahim Üzülmez bu camia için büyük bir şans. Adam tamamen görevine odaklanmış ve profesyonelce istediklerini kulüp yönetiminden talep ediyor. Bir yandan da Cavcav'ın insafsız ve insanlık dışı baskısını da göğüslüyor. Ayrıca bu baskı altında sahaya çıkardığı takımın "takım" olduğu, bir ruh ve dayanışma yaratıldığı gözden kaçmıyor. Elbette bir kaç eksik var ama harcanan para, yapılan transferler ve hedefler göz önüne alındığında, ibrahim hoca'nın yapılabileceği işin en iyisini yaptığını söylemek mümkün. Bunu yazarak başlamak lazımdı, çünkü İbrahim Hoca bu şartlar altında başarılı olmaya devam ederse ve Cavcav kendisine karşı olan tavrı değiştirmezse, tüm ülke Cavcav'ın aslında kendinden geçmiş bir ruh halinde olduğunu, çıplak olduğunu görecek. Biz her olanı yakından takip edenler çok uzun zamandır bu ruh halini biliyoruz ama herkesin açıkça görmesi şahane olacak. Ayrıca camia içindeki Cavcav sapkınlarının da, artık bunu kavraması lazım. Bugüne kadar Cavcav'a tapınmak adına hep suçlayacak birilerini buldular ama bu olay, cavcav'ın açıklamarı, ibrahim hoca'nın duruşu, takımın görüntüsü hepsi bir araya geldiğinde bu sapkınların da kaçacak bir deliği kalmayacak. Tabi ortada bireysel çıkarlar yoksa.

Ahmet Çalık - Ahmet Oğuz - İrfan - Stancu - Uğur... bu 5 futbolcu 3 senedir takımın formasını giyiyor. Ayrıca takıma girecek Ante de aynı şekilde... Yani takımın iskeleti artık birbirini iyi tanıyan adamlarla dolu. Bu gerçekten de büyük bir şans. Bu 6 futbolcu Uğur hariç sürekli gelişim gösteriyor. Uğur ise yerinde sayıyor, futbol dışı işlere giriyor. halbuki sahada ve oyunda kalması, sürekli konsantrasyonunu koruması lazım. Teknik ve güç olarak bir eksiği yok ama mental olarak gelmesini beklediğimiz seviyenin çok altında.

Uğur hücuma çıkışlarda biraz aksadı, Matei kumaşı iyi ama takıma henüz uyum sağlamadığı net bir biçimde görüldü. Bu iki futbolcu dışında 9 adam ve sonradan oyuna giren aydın - vedat ikilisi kendilerinden bekleneni yaptılar. Gökhan'ın dediği gibi İrfan'ı izlemek çok büyük zevk ve yetenekleri bu ligin çok çok üzerinde bir yerde. Ama hala topa bir tık fazla dokunuyor. Ahmet Oğuz hızı, kendine güveni, çizgi kenarında yaptıkları, hücuma katkısı ile her gün daha da iyi oluyor. Stancu, Selçuk ve Ahmet Çalık her maç ve maçın her anında aynı derecede verimli olmaya devam ediyorlar. Politevich çok kaliteli bir stoper ama ayağının daha iyi olmasını beklerdim. o konuda biraz hayal kırıklığı yaşıyorum. Serdar, Landel ve hopf ise maçın yıldızlarıydı. Serdar bir futbolcunun saha içinde yapacağı her şeyi yaptı. Bu sene yeni transfer edilmiş etkili bir kanat oyuncusu gibi. Her topu kovaladı, hem defansa hem ofansa, her yere koştu. oyun gazı ile 1-2 tane yanlış faul yapması dışında, dün serdarla ilgili söylenecek tek kötü söz yok. Vedat ve Aydın oyunda kaldıkları kısa süre içerisinde attıkları şahane golle hepimizi hem rahatlattı hem de umutlandırdı.

Ben, dünkü takımı izlemekten keyif aldım. Her şeyden önce, sahada bir takım görmekten, takım ruhunu hissetmekten, birbirlerine her fırsatta sarılan, birbirlerini tebrik eden, teselli eden futbolcular görmekten keyif aldım. Bu ruhun yaratıcısı deliyi ve tüm emekçilerini kutluyorum. Bu arada dün kim söyledi hatırlamıyorum ama "ibrahim'e deli diyorlardı bizim camianın en akıllı adamı oldu" sözü şahane bir tespittir.