Sanırım sezon bitmeden seçimli genel kurul olmaz. Kaldı ki ne kadar yıpransa da, yorulsa da ben Cavcav'ın başkanlığı bırakacağına ihtimal vermiyorum.
Bence sizler de böyle bir gelişme beklemiyorsunuz. Öyle olsa ' Gençlerbirliği için devrimden başka yol yok! ' denir mi. Dermiyiz.

Alkaralar kurulalı 10 yılı biraz geçti. Bu siteye üye olan olmayan binlerce taraftar Ersun Yanal'lı 2 sezon hariç gün yüzü görmedi. Site üyelerinin onlarcası 'bu gidiş iyiye gidiş değil ' diye hemen her sene kim bilir kaç yazı kaleme aldı. Bu amaçla yazılmış yazıları alt alta toplasak Kızılay'dan Beştepe'ye yol olur. Bu kulübün belgeselini hazırlayan arkadaşlar özel bir bölüm açıp yönetim biçimimize de değinseler geleceğimiz açısından iyi olur. Dışarıdan bakıldığında kurumsal bir yapımız varmış gibi zannediliyor. İşin aslının öyle olmadığını en iyi biz biliyoruz. Burası İlhan Cavcav ve mahdumları Limited şirketi değil de bir spor kulübüyse ve bu kulübün en üst karar organı da genel kuruluysa işe oradan başlamak gerekir.