şenol güneş kendine döndü.. geçtiğimiz iki sezonda oynadığı futbol inanılmazdı vede bu güne kadar çalıştırdığı takımların hiçbirinde bu futbolu izleyememiştik.. öyle ya, biliyordu da neden yapmıyordu?. en azından denemezmiydi?.
ne trabzonsporda nede milli takımda barcelonayı bile kıskandıracak ceza alanı içerisinde hızlı kontra paslarla rakibi ters düşürmek görülmemişti. bu kadarını barça yapamıyor mesela..
şimdi normal bir şekilde çok kuvvetli bir istanbul takımı görüntüsü çiziyorlar..

biz ise anlaşılmaz bir biçimde takımın performansının düştüğünü ibrahim üzülmezin değiştiğine, korkmaya başladığına falan yoruyoruz..
değişen bişeylerin olduğu muhakkak ama bu ibrahim üzülmezin oyun anlayışı olabilir mi?. bu kadar kısa zamanda, bu kadar orantısız sapma normal mi?.
değişen hücum ağırlıklı, hücum oynamayı bilen ve seven kadronun takviye edilmesi şöyle dursun, tarumar edilmesi olabilir mi?. sonuçta iyi futbol, iyi futbolcularla oynanır..

yapmayın arkadaşlar.. biz bunları anlattık..
biz bunları mercedesle çürük toplama örneğiyle anlattık.. biz bunları duayen örneğiyle anlattık.. biz bunları işportacı örneğiyle anlattık..
emekli gangster çetesinin son işi olduğu örneğiyle anlattık..
geçen sezon düşmesi kesinleşmiş olan kadronun bunu bir daha yapamayacağını, böyle birşeyin eşyanın tabiatına aykırı olduğunu defalarca anlattık..
her oyunda bir kere trilink olur dedik..

o mucizeyi gerçekleştiren kadroya takviye yapılmasını beklerken oda ne?
lütfen dikkat: takımın asist ve gol kralı iki oyuncusu kaybediliyor.. bir duayen uyuyor...
arkadaşlar biz bu sporu ne için yapıyoruz?.. gol ve asist nasıl oluyorda bizim için önemli olmuyor..
bu ikisi getirirse stancu yer dedik.. o ikisi olmayınca stancu da aç.. bizde.. forvet sıfıra indi mi? indi..

sıfır forvetle ileri çıkamayan hocanın suçu olduğunu düşünmek; hele hele transferlerin hiçbirinde fikri alınmamış bir hocanın bu kadar değişimini çözememek olamaz..
kaybedilen güç ortada iken, yerine yapılan takviyelerin 3. lig renkli gruplarda bile forma şansı bulamayacağı ortada iken tartışmanın başka zemine kaydırılması daha sağlıklı olur kanaatindeyim..
sorun açık seçik ve net bellidir.. 38 yıldır da belliydi ama son 15 yılda bağırmaya başladı.. kafayı çime gömerek nereye kadar?.
son beş sezondur bizi aldığı yere çok yaklaşmıştık.. ibrahim üzülmezin beklenmedik performansı bunu bir kere erteledi..
başkan onuda gönderecek gibi duruyor.. bunun adını koymakta zorlanıyorum..