Atmosfer iyiydi.. ilk yarı bu sezonun en organize en iyi futbollarından birini oynadık.. gölün zamanlaması da iyiydi.. Azo ve Björn'le yakaladığımız fırsatları değerlendirip farkı 2 ye çıkarsaydık zaten dağılan Karabük ordan sonra toparlanamazdı.. Ama kendi elimizle bir anlık bireysel hatayla adamları maçta tuttuk.. 2.yarı takıma adeta kal geldi.. herkes bir şey yapsın diye birbirine bakıyordu.. Tosic'de çok yoruldu bindirmeleri bir süre sonra kesilince topu ceza sahasına kanatlardan sokmakta zorlandık.. Ceza sahası ön çizgisinden bir kaç kez kaleyi gördük ama ilk golün benzeri bir golü daha bulup rahatlayamadık.. Nihayet Tosic dinlendi dinlendi ve sonunda yine iyi bindirerek güzel bir orta yaptı.. Bu sezon ki kurtarıcımız da alıştığımız gibi güzel bir kafa vuruşuyla yine 3 puanı bizlere hediye etti..

Benim maçla ilgili en çok ilgimi çeken nokta 18 kişilik kadromuzdu.. Sakat Jimmy ve Hursut dışında eksik oyuncumuz yok diye biliyordum.. Perşembe günkü antrenman ziyaretinde de herkesi sapasağlam orada görmüştük.. Ama kadroya bakınca kulübe de bir forvet oyuncusu bulunmaması ilginçti.. Lekic Ekigho nerde diye sormadan edemiyor insan.. ve tabi Özgür.. bu sezon çoğu maça 11 başlayan Özgür'de yine 18'de yoktu..

Artun'un 11 de başlaması da yabancı kontenjanı ile alakalıydı..pek varlık gösterememesinin sebebini sağ çizgiye yakın oynamasına bağlayabiliriz..onun yerinde Tomiç oynayabilirdi ama bu seferde başka bir yabancı oyuncuyu kesecekti hoca belkide böylesi daha iyi oldu ve her şeye rağmen maçı kazandık..