yok valla bende hoplayalım zıplayalım bu gurur dolu günlerin tadını çıkaralım diyorum. zaten ülke olarak hoplamaktan başka bir iş mi yapıyoruz. hoplatacak bişeyler bulmak lazım.
bir taraftan sıçrayalım ama bir taraftanda aklımızın bir köşesinde dursun diye yazdım onları..

çünkü tıpkı gene o çizilen tabloda olduğu gibi yaşadığımız günler var aklımızda kalan..
1. şifo dönemi gibi mesela.. mehmet özdilek'de ilk geldiği yılda buna benzer bir durumda almıştı takımımızı.. yine buna benzer bir durumda çıkış yakalamıştık o dönemde de..
yakında yapmaya başlayacağımız avrupa hesaplarını bile yapıyorduk o zamanlarda da.. çok çabuk unutmayalım şimdi..

ideal kadro, ideal yapılanmanın en önemli ayağı hoca işi tamam, şimdi takım kadrosunu oluşturalım diye mesajlar geliyorken; oda ne.. şifo yolcu..
ee şimdiki durum bundan çokmu farklı?. şimdi de ne diyoruz: İbrahim üzülmez çok iyi bir çıkış yakaladı, birde elindeki kadro iş yapar cinsinden olsa ne olurdu?.

bu takımın beli kırık diyorduk.. hala kırık.. bu şekilde devam edemeyeceği gün gibi ortada.. ısrar etmek delikanlı ibrahimi de, takımın yakaladığı havayı da kaybettirir bize..
sezon başında önerdiğimiz 3'ü ilk 11'de direk oynayacak üçüde onların yedeği olmak üzere en az 6 orta saha oyuncusuna ihtiyaç var.. ileriye ve geriye yapılacak takviyeler hariç..
ee bu ne demektir?. şimdiki gibi parayı sorun etmeyen, ucuz maliyetli yama cinsi takviyeler yerine; paramı alırım, hakkını veririm diyen dinamik, yetenekli, azimli ama pahalı profesyonelliği kavramış oyunculara ihtiyaç var..
ya pamuk eller cebe, yada düşmeme mücadelesine gebe.. delikanlı ibrahimin arkasında nasıl dururuz, nasıl tamamen hakettiği takviyeli kadroya kavuşmasını sağlarız?. artık onlarıda düşünelim derim ben..