Saha İçi:

Orta sahamız oyunu yönlendirmek, oyunun temposunu belirlemek açısından çok zayıf. Bunun ana nedeni bu bölgede üç oyuncumuzun da tek yönlü oyuncular olması. Özgür çok iyi bir defansif orta saha oyuncusu. Takımın omurgasının en önemli parçası haline gelmeye başladı. Onun oyunun sadece defansif yönünde olması rahatsızlık vermiyor. Ama Azo'nun tüm iyi niyetine rağmen savunmada direnç oluşturamaması, Petroviç'in ne savunmada ne hücumda istikrarlı bir şekilde ağırlık koymaması skora bağımlı bir oyun anlayışıyla oynamasına sebep oluyor. Fuat Hoca mutlaka bu durumun farkındadır. Eğer takımda kalırsa soruna çözüm bulacaktır. Ama bu sene bu duruma katlanacağız gibi görünüyor.

Saha Dışı:

Tribünde yeni sayılırım. Tribün gruplarını pek bilmiyorum. Ortada futboldan anlamayıp bağırmaktan anlayan gruba Kardeşler deniyormuş, yeni öğrendim. Bu Kardeşler niye bir anda Fuat Hoca'ya karşı oldu? Bu kadar severken, tribüne kadar çağırıp sevgi gösterirken, 3-4 hafta içerisinde bu değişim bana çok mantıklı gelmiyor. Altında ister istemez bir bit yeniği arıyorum.

Ama ne olursa olsun, C Blok'tan Kardeşler'e doğru bazı hakaretamiz laflar edilmemeliydi. Olayları bu laflar daha da kızıştırdı. Keşke olmasaydı.