Bu çapsız harketleri, teşebbüsleri, istekleri duyunca gerçekten insanın çığlık atası geliyor. Biz takımla ilgili ne hayaller kuruyoruz ama kulüpte neler oluyor.
Ben de uzun yılalrdan beri ilk defa bu kadar kaliteli ve iyi bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Çoğu takıma bu sene katılan bu oyuncular eminim seneye çok daha iyi performans göstereceklerdir. Fuat Çapa'nın da sistem ve istikrar açısından kalması gerektiğini ve yönetimin de ona vereceği destekle bir ekol oluşturabileceğini düşünüyorum. Bu işler biraz da marka ile ilgilidir ve Fuat Çapa ve Gençlerbirliği isimleri bu anlamda yanyana oldukça uyumlu görünüyor.
Son zamanlarda takımın öne geçip sonra yakalanması ile ilgili ben de eleştiriler yaptım. Daha baskılı oynamak gerektiğini söyledim ama diğer yandan bakınca da bu takım son 6 haftada yenilgi yüzü görmeyen bir takım ve hatırladığım kadarıyla dış saha puan durumunda GS, BJK ve FB'nin ardından 4. durumdayız.
Mustafa Kaplan'la ilgili yorum yapmaya bile ihtiyaç duymuyorum. Emekçidir, saygı duyarım ama varolan işine sahip çıksın, Gençlerbirliği'nde yeri olduğunu düşünmüyorum.
Uzun sözün kısası kişisel desteğim Fuat Çapa'nın arkasındadır.
Ben yurtdışandayım ve bu nedenle maçlara gidip takıma destek veremiyorum diye kendimi mahçup hissettiğimden her Ankara'ya gittiğimde kulübe uğrayıp 3-5 forma alıp yabancı arkadaşlarıma dağıtıyorum.
Eminim hepimizin böyle naif, küçük hassasiyetleri vardır. Tüm bu hassasiyetlere karşı kulüp yönetiminin bu çapsız vizyonu gerçekten gün geçtikçe beni yıpratıyor ve taraftarlıktan soğutuyor.