Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 27

Konu: Mevzu Derin

Threaded View

  1. #15
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    şifo memedin takımın başına gelmesiyle neler değiştiğini maç topiğinde yazmıştık ama gözden kaçmış gibi. sevgili onur.
    basiretsiz ve kabiliyetsiz ama evladımız olan metin diyadininin aynı tabanca gibi takım hacettepeyi geriye yasladığı gibi gençlerbirliğinide gol yememek üzere tertipleyip sahaya sürdüğünü, 8 savunmacının yer aldığı takımımızın kalesini ancak bu kadar savunacağı ortadaydı. öylede oldu..
    kazanmaktan başka çaresi olmayan şifo memedin aynı takımı, hatta isimleri aynı dakikalarda değiştirerek üstelik; sadece ve sadece ileri doğru oynatması, tıpkı akhisarspor maçında olduğu gibi en azından rakiplerine karşı üstün olduğunu kanıtladı..
    ortada futbol biliminin, taktisyenliğin hakettiği kaçınılmaz başarılar dururken;
    sırt sıvazlamayla, şefkat göstermeyle olsaydı bu işler, bizim kedi lig şampiyonluğunu kimseye kaptırmazdı..

    esas mesele ise;
    şifo memedin yönetimimiz tarafından da beklenmeyen bu nispetsiz çıkışı aynı bu şekilde devre arasına kadar sürsün de; bakalım kim futboldan mı yoksa idare etmekten mi anlıyormuş göreceğiz..
    bu takıma devre arasında yapacağı takviyeler ve eksiltmeler gösterecek onun 33 yıldır taraftarları nasıl oyaladığını, durumu nasıl idare ettiğini herkes görecek.. artık küçülen dünyada ve daralan futbol alanında hiçbirşey gizlenemiyor ve saklanamıyor.. başarıya ulaşmanın kriterleri bellidir ve defalarca denenmiş ispatlanmıştır. bi bakalım bakalım bunların arasında sırt sıvazlamak var mı?. yada arsen wengwer kimin sırtını sıvazlamış, guardiola kimi pohpohlamış, ferguson kimi gaza getirmiş..

    kümede kalma duayeni cavcav, bu takımın başına getireceği mustafa denizli, abdullah avcı, hikmet karaman gibi ismler de varken; gene durumu idare etmek için şifo memedi getirdi. ama dedik ya hiç beklemediği bir biçimde aynı takım, aynı kadro ile farklı dizilişle hesap dışı bir çıkış yakaladı.. bu ülkede 2-0 geriye düştüğü trabzon maçını çevirebilecek takım sayısı azdır. bizim bunu yapacak gücümüz olmasaydı gene yapamazdık. önce güç, kudret ve kabiliyet olacak ondan sonra ister sırtını sıvazla ister enseye tokat..

    şimdi;
    başında şifo memedin olduğu bu takıma takviye gerekiyor. eksik ve yetersiz bölgelerinin yetenekli ayaklarla takviye edilmesi durumunda ligin ikinci yarısını domine edeceğimiz artık anlaşılmıştır umarım.
    şimdi göreceğiz valencia'dan dönen takımın dağıtılması, milletin ağzı açık izlediği ersun yanalın sözleşme imzaladıktan üç gün sonra kovulması nasıl oluyormuş?.
    artık yalanlarda, spekülasyonlarda, düzenbazlıkta bir yere kadar.. mevcut kulüp iktidarının yönetim hataları gizlenemeyecek kadar çoğaldı. kulübümüz, tarihi içerisinde bir kırılma noktasının göbeğinde bulunuyor..
    futbol çok basit bir oyun, bilinmeyen hiçbir şey yok. elinde bu imkanları olan takımların yapacağı bellidir. yalanlara, safsatalara ve gaza mazota da bu oyunda yer yok.
    Konu MehmetGUNER tarafından (19-Nov-2013 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: işte..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •