2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 12
Gösterilen sonuçlar: 26 ile 31 ve 31

Konu: 2013 - 14 / Süper Lig 5. hafta / Konyaspor - Gençlerbirliği

  1. #26
    Serdal Eşgin
    Ziyaretçi
    Cavcav ın emekli olması geldide geçiyor bile.Adam 80 yaşında hala koltuk sevdalısı.İnsan bi utanır ya.Sadece cavcav değil bu klübe çok büyük zarar veren şişman menejer cem onuk ve Fb nin bize attığı gole şeref tribününde göbek atarak sevinen sahte gençlerbirlikle tarık artunmaç denilen şahışta .Drehal istifa etmeliler.Taraftar eğer gerçekten taraftarsa bu hafta mutlaka bu herifleri istifaya çağırır.Cemal aydın nasıl ankaragüçlü değilse cavcav da kesinlikle gb li değildir.

  2. #27
    Futbolun meyvesi olan gol takımların kaderini değiştirir. Son dakikada atılacak veya yenecek tek bir gol köşe yazılarını çöpe attırıp yenisini yazdırır. Kimse futbol maçına 90. dakikada skor tabelasını izlemek için gitmez ama sahadan sevinçle ayrılması 90. dakikada tabelada yazan neticeye bağlıdır. Maçlarımızın sonunda tabela yazan rakamlar morallleri bozdu, hevesleri kaçırdı. Skorları boşverin, oyuna odaklanalım.

    Oyun olarak Rize maçı ve Konya maçının ikinci yarısı hariç iyiydik. Bence takımın tek eksiği golcülerinin formsuz olması. Etkili bir santaforumuz olsaydı, iyi oynayıp baskı kurduğumuz Karabük, Kayseri ve Konya maçlarının ilk yarılarında bir gol bulup bu maçlardan 3'er puanla ayrılabilirdik. Fener maçını kazanırsak takım bir hava yakalayabilir. Bu kadar karamsar olmayın.

  3. #28
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    valla ben rahatım sevgili onur..
    çünkü bunlar beklediğim ve valencia'dan döndükten sonra olacakları bir bir söylediğim şeyler.. ve bunların olacağını bilmek için müneccimle yakın ilişkiye girmeyede gerek yok.. daha önce bizimle paralellik gösteren diğer kulüplerin başına gelmiş, bizimde başımıza gelecek şeyler..
    ve sadece söylemekle kalmadık -eski sitede- defalarca çözüm yollarınıda gösterdik.. özetle arkadaşlarımın dediği gibi cavcav'ın gitmesi ile sınırlı kalmadık.. ardından başlayacak süreci kaosa dönüşmeden "mevcut kulüp yönetiminin transfer politikalarını, halkla ilişkilerini, alt yapı ve ekonomik kurumlarını tümüyle reddeden kurumsal, şeffaf, demokratik, gerekirse birleşik bir yönetim alternatifi"nin vakit geçirilmeden vücuda kavuşturulmasını ısrarla belirttik..
    benim tek endişem takımın aldığı sonuçlarla alakalı küçücük bir nokta değil, yukarıda da belirttiğim kulübümüzün mevcudiyeti ve geleceğidir..

    takımın aldığı sonuçlar demişken; bu sene takımda yetersiz, hocada vasat ve kariyersiz.. diğer kulüplerin hepsi yönünü yukarı çevirdi bile..
    dün son derece ruhsuz ve kalitesiz geçen maçta kayserispor -hakettiği- 1 puanı kazansaydı biz şu anda nerde olmuştuk?. ve Lütfen dikkat! aşağıdakilerden hangisi toparlanamaz?.
    işte bu sezon "kümede kalma duayeni"nin işi zor.. bari bu sezon olsun alternatif bir kulüp yönetimi oluşumuna şahit olalım..
    Konu MehmetGUNER tarafından (24-Sep-2013 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: işte..

  4. #29
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    10 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    51
    Alıntı onur_aydogan demiş ki... Mesajı göster
    Futbolun meyvesi olan gol takımların kaderini değiştirir.... Fener maçını kazanırsak takım bir hava yakalayabilir. Bu kadar karamsar olmayın.
    Karamsar, kötümser kötümser de "Her şeyi kötü yanıyla ele alan, hep en kötüyü bekleyen, kötüye yorumlayan, karamsar, bedbin, pesimist, iyimser karşıtı:" olarak yer almış Türkçe sözlükte.

    Öncelikle elimizde 5 haftalık 450 dakikalık veri seti var. Oyuncu tercihleri, maç istatistikleri vb. Konya maçını yeniden izlemeyi öneriyorum. pazar sabahı lig tv de tekrarını not tutarak izledim. bizden çıkma Ergün teberin yaptığı kanat organizasyonlarını izlemek yeterli olacaktır. her takımın her takımı yenebileceği bir ligde oynuyoruz, istikrarlı, doğru ve hırslı bir kadroyla 2. liğe oynayabileceğimizi söylemiştim İstanbul yemeğinde. ancak görünen köy kılavuz istemez, bu kafayla ilk yarı bitene kadar 9 - 11 puan daha alabiliriz ancak.

  5. #30
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    10 Jul 2013
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    51
    bu arada bizim ince çubuklu formalara ne oldu bilen var mı? bir arkadaşım teknik kadronun italya milli takımı için hazırlanan formaları giydiğinden bahsetmişti!

    ben ince çubuklu formaların akibetini sormak isterim. ne zaman takım bu formayı giyecek? yoksa bu formalarda bir üretim hatası mı var? bu formalara klüp ne kadar para verdi?

  6. #31
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    konya
    Mesajlar
    167
    dün ibb karşısında miy de izlediğim mehmet yıldız bizim 2 forvetin toplamından iyiydi.
    bir de akıllara ziyan gol attıki rüyamızda bile göremeyeceğimiz cinsten.
    fazla beklentim yok, ona bile fitim.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •