Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 39

Konu: Teknik Direktör Arayışlarında Son Gelişmeler

Threaded View

  1. #27
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    skıntı yok.. arapçayı sökmek üzereyiz..
    zaten benim yazdıklarımda futbolun ayeti gibi şeyler.. olmazsa olmazı yani. bunu bile 1 sezon boyunca tartıştık ya helal olsun..

    daha top bölgesinde çoğalmaktan bahsedeceğiz.. artık avrupada top süren görüyormusunuz, adam eksilten falan.. çalımlarla inen kaldı mı?.
    biz niye avrupa avrupa diyoruz?. güney amerikada, fildişi kıyılarında top oynanmıyor mu?. bunlara geçemiyoruzki.. ronaldo değilse eğer sağ ayaklı açık oyuncusunun sağda, messi değilse de sol ayaklı oyuncunun solda oynaması üzerine indirilen ayeti bir sezon boyunca anlatamadık.. bu sitede herkesin kendini hocanın yerine koyması anlaşılır birşey değil.. arkadaşlarım oyuncuya zaman tanımıyor, hocaya zaman tanıyor.. sanki hocanın maç eksiği olurmuş gibi.. bence alkaraların maç eksiği var..

    yıllar önce gene böyle bir topikte "usta ayaklara tek top oynatabiliyormusun?. ben hoca diye ona derim" demiştim..
    bu gün avrupa aynen bunu yapıyor.. kazma veya asker oyuncu yok.. hepsinin top tekniği üst düzeyde.. ve ne yapıyorlarsa koşarak yapıyorlar.. koşmayanları da çin'e kakalıyorlar..
    top bölgesine doluşup, dayanışma örnekleri veriyorlar.. böylece sahanın her yerinde üstünlüklerini rakibe kabul ettirmeye çalışıyorlar.. ikna önemli çünkü.. önce ikna edeceksin..
    ve sorunlu bölgeden top yaparak çıkıyorlar, panik anında bile dan dun oynayan yok.. bunlar bizim farkında olamadığımız yada hayal bile edemediğimiz oyun anlayışı.. uçurum var uçurum..
    hücumdaki topla oynayan oyuncunun en az üç seçeneği oluyor. 18 içinde ve civarında hep bir fazlalar.. gölü kimin atacağı belli, nasıl atacağı belli, asisti yapacak oyuncu belli..
    bir makina çalışıyor ve her makinada olduğu gibi sürpriz yok.. golün olacağı bir kaç pozisyon önceden anlaşılıyor.. "gol olur" meselesi..

    bu nasıl bir oyundur, ne tip oyuncularla oynanır, nasıl oynanır, neler gereklidir daha hiç konuşamadık..
    her topa kafa vurabilen inanılmaz bir santroforumuz var bu ligin üzerinde bir seviyede sol orta saha oyuncumuz var.. hemde sol ayaklı..
    üstelik bir diğeri sağda oynadığı zaman çok verimli ve ortaları bu santroforumuzu buluyor.. ne yapmamız gerekiyor gibi basit bir soru soruyoruz..

    5 kişiden 1254 değişik fikir çıkıyor böylede oynanabilirliği üzerine.. biz barcelonayız ya ondandır..
    biz elimizdeki oyuncuları çarçur ederek değil, limitlerde kullanarak bir yerlere gelebiliriz..
    yukarıda belirttik onlar artık başka zaman dilimine geçtiler, biz daha birinci ayeti geçemedik..
    uçurum böyle açılıyor olmalı..
    Konu MehmetGUNER tarafından (17-May-2013 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: değiştirecem işte..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •