Tribündeki yer sorunu orta grubun yaptığı tezahüratlara güçlü bir tepki verilmesini de engelliyor.. ''koyduk mu-eskişehir köpeğine-es es sana güle güle'' gibi rakibi tahrik edici tezahüratlar dün ısrarlı bir şekilde tekrarlandı.. Bu tezahüratlardan rahatsız olan tribündeki diğer taraftarların tepkisi bireysel olunca açıkcası pekte 'sallamayarak' devam ettiler..

Bu olumsuzlukları bir kenara bırakınca hem tribün hem oyuncular iyiydi. Biz üzerimize düşeni, takımda kendi görevini fazlasıyla yaptı ve sonuç sevindirici..

Kimse değinmemiş ama Doğa'ya da ayrı bir parantez açmak lazım.. Sakatlanıp kenara gelene kadar mükemmel oynadı..

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama artık aut atışlarını gelişi güzel kullanmadığımızı gördüm.. Başta Stancu Zec Petroviç ve Gosso her aut atışı öncesi sol çizgiye fazlasıyla yaklaştı ve Jimmy'i boşa çıkartmaya çalıştılar.. Ramazan'da topu ısrarla Jimmy'e gönderdi.. Jimmy bu maç fazla etkili olamadı ama bunu Trabzon maçında da denersek sol bekte sıkıntı yaşayan Trabzon karşısında sonuç alırız..

Şifo'nun takıma etkisi yavaş yavaş hissediliyor.. Dün 11'i görünce biraz garipsemiştim ama sonuçta şuan oyuncuların form durumunu en iyi bilecek kişi hoca..

Takım kafasında ligi bitirmişti.. Bu 2 galibiyetle en azından artık daha istekli olacakları kesin..

Son olarak Zec.. Bunu söylemek istemiyorum ama resmen 1 kişi eksik oynuyoruz.. Bu formu normal değil.. Bir an önce toparlanmalı..