4. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci ... 234
Gösterilen sonuçlar: 76 ile 85 ve 85

Konu: Büyük Rekabet Yeniden: Al Takım vs Kara Takım

  1. #76
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Angara'nın göbüğü
    Mesajlar
    177
    Alıntı serkan_gungordu demiş ki... Mesajı göster

    Rövanş günü geldi çattı, kimler gelecek bu başlık altında yazsınlar.


    peki ya polates ve vurguncu olduğu iddia edilen menajeri neredeler, yoksa bizim maç hafif mi geldi?


    merakla bekliyoruz!
    Ben var Polatez'e takım bakmak, biraz para kazanmak.
    Sen var kara takıma bu maç için başka topçu bulmak.
    Haftaya görüşmek, gollere devam etmek.

  2. #77
    Taraftar maç sonucu ve ayrıntıları merakla bekliyor.
    Menejer Ozannio Gulerios'un Neccola Polatez'e takım aradığı doğrumu?
    Polatez başka takıma gidemez.
    Ankara'dakiler kulübe baskı yapsın.

  3. #78
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Maçı 5-4 al takım kazandı. Son anlardaki savunmamız müthişti.

  4. #79
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Nov 2015
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    6
    Rakibe 1.05 oran verilen maçta Al Takım olarak inatçı yapımızla kesinlikle teslim olmadık. Maç büyük çekişmeye sahne oldu ve iki takım da 2 farklı öne geçmeyi dahi başaramadı. İlk yarı 3-3 bitti. Son 10 dakikada İtalya Milli Takımı'nın örnek alacağı cinsten savunmamız halı sahalarda ders olarak okutulabilirdi. Maçın bitimine 3 dakika kala attığımız golle müsabakayı 5-4 kazandık. Kara takımdan transfer ettiğimiz Maksut iki haftada iki galibiyetle adeta 'beni alan maçı da alır' dedi.

    Maçın detaylı analizini Serkan'dan bekliyoruz ))

  5. #80
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    al takımın, maç öncesi bizi, kara takımı favori göstererek kendine psikolojik avantaj yarattığı doğrudur. Maça 3-2-1 dizilişi ile çıkan kara takım, defansın ortasına süpürücü olarak beni koyunca, rakibin pırpır forvetleri Celil ve İlker, gerek sağımdan atıp solumdan atarak olsun, gerekse de verkaçlarla bir hayli pozisyon buldular. Kara takımın kalecisi Özgür'ün bu pozisyonların büyük çoğunluğunda başarılı olduğunu da notlarımız arasına ekleyelim. Serkan-Evren-Fırat'tan oluşan hücum hattımız ise dosta güven düşmana korku salan oyunlarını bir galibiyetle süsleme şansını, buldukları pozisyonları cömertçe harcayarak kaybettiler. Evren'in kazandırdığı, Fırat'ın ise kaçırdığı penaltıdan ise bahsetmek bile istemiyorum.

    Maçın oyuncusu, takımını kaleden organize eden, Cordoba misali topu hızlıca hücum bölgesine gönderen, ve maç 4-4 iken tam bir mini çakallıkla topla kendisi çıkıp 5. golü İlker'e attıran Engin'di. Evlilik yıldönümünde müthiş bir performans gösterdi

  6. #81
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    C Blok/23
    Mesajlar
    74
    Oynadığım takım kazanıyor. Böbreğinizi, evi ne varsa satıp bana oynayın.

    Bu haftaki maça yine kaleciler damga vurdu. Her iki kaleci de olağanüstü performans sergileyerek maçın çok gollü bitmesine engel oluyorlar. Kendilerini buradan da tebrik ediyor, rakip takımın kalecisine de gözdağını eksik etmiyorum.

  7. #82
    ALKARA Erdem Ceydilek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Ankara, Turkey, Turkey
    Mesajlar
    262
    ayrıca şu nadide filmi de buraya bırakıyorum. libero da oynarım abilerim ablalarım. hiç dert değil

    Libero da Oynarım
    "Anche libero va bene"
    http://www.imdb.com/title/tt0456041/

  8. #83
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    5 Jul 2017
    Bulunduğu yer
    Eryaman
    Mesajlar
    2
    Kemik sesleri geldi mi arkadaşlar?

  9. #84
    Beyler, bu al takım kara takım rekabetinde unutulmaması gereken bir şey var, hepimiz sonuçta Gençlerbirlikliyiz! Yani bir maçı kazandık diye bu kadar sevinmenin, bu kadar kontrolsüzce ve mağlup takımı rencide edecek biçimde zafer sarhoşluğuna girmenin ne anlamı var ki? Neyse, büyük Kara Takım camiası olarak bunları da sineye çekmesini biliriz! ellerimizi kanatana kadar duvarları yumruklayacağız ama .... şaka la şaka, al takımı haklı galibiyetinden dolayı kutluyorum.

    Akşam 19.30 civarında halı sahaya ulaştığımda bir baktım ki, Kara Takım'ın geçen maçta altyapıdan çıkardığı ve ilk kez forma vererek onurlandırdığı İlker, giymiş Al Takım formasını gelmiş. Bu da yetmezmiş gibi, geçen maçta Kara Takım savunmasının inatçı keçisi Maksut da Al Takım formasını giymiş. Bu işin altında bir bit yeniği var diye düşünürken, Utku'nun tatlı tatlı sırıttığını gördüm ve anladım ki bu işin içinde Utku'nun parmağı var. İşte böylece Polatez, Mustafa Ateş, Mehmet Soylu ve Ozannio Gullerios gibi önemli oyuncularımızın eksikliği yetmezmiş gibi, evdeki bulgurdan da olmuştuk. Biz de boş durmayıp kadromuzu Erdem ve Gürcanla güçlendirdik.

    Maçın başlaması ile beraber, Kara Takım olarak sağlık sollu acayip ataklar geliştirdik. Kafalarda "acaba polatez ve menejeri olmadan takım daha mı iyi oynuyor" soruları oluşuyordu. Organize ataklarımızın birinde, kaleciyi de pasla geçtikten sonra Evren'e çizgi üzerinde dokunmak kalmıştı ki, Evren de başarıyla dokunup skoru 1-0 yaptı. Ardından bulduğumuz çok sayıda gol pozisyonunu, Adanaspor maçındaki Gençlerbirliği forvetleri gibi cömertçe harcadık. Biz cömertçe harcarken Ahmet Ay boş durmadı, kaleyi yaklaşık 20 metre mesafeden gördüğü anda, polatez'e nazire yaparcasına, Allah ne verdiyse pis burunla dayandı. O ana kadar kalesinde güven veren Özgür, bu şut karşısında çaresiz kalınca skor tabelası 1-1 olarak değişmiş oldu. Maça adeta haatında ilk kez futbol topu görmüş gibi başlayan Erdem, 10. dakikadan sonra sezileri ile bir sürü pozisyonu engelleyip, üst üste çalımlar ve etkili paslarla Kara Takım'a güç veriyordu. Ancak, "Bravo Erdem" "Helal Erdem" "Adamsın Erdem" gibi yüreklendirici sözlerimiz gereğinden fazla motivasyon sağlamış olacak ki, kendi ceza sahasında çalım yaparken topu kaybetti ve bir anda Al Takım karşısında 2-1 geriye düştük.

    Neyse ki geri dönüşümüz hızlı oldu. Birbirinden organize ataklarla bulduğumuz çok sayıda karşı karşıya pozisyonda, rakip takımın insafsız kalecisi Engin'i mağlup edemeyince, iki pozsiyonda daha kendisini paslarla geçerek, Evren'in ayağından goller attık ve durumu 3-2'ye getirdik. maç 3-2 olduğu andaki Kara Takım hücum istatistiklerini vermek gerekirse: shot on goal 72 goal 3.. Geriye kalan 69 pozisyon ne oldu diye sorarsanız, bir kısmını Engin büyük bir gayretle kurtardı, kalanını ise Kara Takım ahalisi olarak, özellikle de Fırat ve ben hayret verici biçimde kaçırdık. Ardından ender gelişen Al takım ataklarından biri daha Celil'in ayağından gol oldu ve ilk yarı, karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.

    İkinci yarı analizi az sonra!

  10. #85
    ikinci yarı analizini yeni sitede yapacağım!

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •