Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 32

Konu: 2012 - 13 / Süper Lig 31. Hafta / Trabzonspor - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #6
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    fenerbahçe maçının izlenmesi gerektiğini ve fenerbahçeden bişeyler koparabileceğimizi maç topiğinde belirtmiştik..
    bu maç öyle olmayacak ama.. trabzonspor deliler gibi gelmeyecek üzerimize.. hah işte kontrollü oynayacak olan biri varsa onlarda bunlar..

    vleminckx'in bu maçta o kadar etkili olacağını sanmıyorum.. hem giray ve mustafa yumlu onu iyi marke edecekler, hemde tomiç yok..
    tomiç'in olmadığı bir ortamda onunla birlikte sağ kanadı işler hale getiren cemcan'ın yetersiz kalacağı ortada.. hoca tomiç'in yerine hurşut'u koyacak ve bize çare diye felaketimizi sunacaktır.. hep böyle olduda ondan dedim bunu..
    cimi'nin tamda lazım olduğu bir maç ama o kunuda hocayla hemfikirim.. cimi tesislerden hemen ayrılmalı.. durduğu her dakika zarar..
    sol taraftan tosiç'in ataklarını karşılayacaklarını sanmıyorum ama onunda çabaları ne kadar yeterli olacak ki?. onuda bekleyip görelim..
    cemcan'ın sağbekte olduğu tertipte kapı gibi defansımız olduğunu söyleyip duruyoruz; ki haklıyız.. o halde trabzonda, fenerbahçe maçındaki gibi geriye yaslanıp kazanmadığımız birşeyi savunacak değiliz.. şööle güzel bi maç edelim diyorum ben..

    yapılacak şey ise çok basit: orta sahanın soluna hurşut'u sağınada doğa'yı dahil edip, ileride vlemincx ve zec'i çift santrofor oynatmak.. zec asla ve asla bir solaçık olmadığı için öldürüldü gitti.. ne adam geçebilen, nede top sürebilen bu oyuncumuz bunların aksine kaleyi gördüğünde önünü boşaltıp köşeleri çok rahat gördüğü 18 içinde vleminkx'le çok rahat ileri ikiliyi oluşturabilir..
    fener maçında sağ kanattan yaptığımızı hurşut'u solhafa çekerek bu seferde soldan yapalım diyorum.. bizim başka şekilde gol atabileceğimize inanan varsa başka yollarda önerebilirler ama bizim gerçeğimiz bu..
    Konu MehmetGUNER tarafından (24-Apr-2013 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: petroviç kart cezalısıymış da...

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •