Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Konu: 2016-17 Süper Lig 20. Hafta / Alanyaspor - Gençlerbirliği

  1. #1
    ALKARA Abreg Çelem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    9 Jun 2012
    Bulunduğu yer
    Samsun
    Mesajlar
    336

    2016-17 Süper Lig 20. Hafta / Alanyaspor - Gençlerbirliği

    2016-17 Süper Lig 20. Hafta Maçı


    ALANYASPOR GENÇLERBİRLİĞİ



    11 Şubat 2017 Cumartesi, 13:30

    Bahçeşehir Arena (Alanya Oba Stadı)


  2. #2
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    17 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Sincan/Fatih
    Mesajlar
    334
    Kazanmamız gereken bir maç, kazanamazsak vaziyet kötü. Ankara'da berabere kalmıştık.

    Yeni santraforumuz oynamalı, Khalili kesilmeli, umarım idmanlarda son pozisyon(gol) çalışmışlardır, birde hoca savunmada ki hatalara dikkat çekmiştir.

  3. #3
    Takım tam bir bulamaç gibi...
    Ümit Özat kaç haftadır "takım 4-5 hafta sarsılacak ama sonra iyi olacak" deyip duruyordu ama şu an gördük ki bu takım düzelecek gibi değil.
    İlk yarı Avrupa'da gol yememe listesine girmişken şu an her maç 3-5 tane yiyecek görüntü veriyoruz.
    Ahmet Çalık'ın ardından bir de Ante'yi de teknik direktörün "ben bunu oynatmam" diyerek itelemesi ve kendisinin de takımdan ayrılması üzerine
    defans tam manasıyla yol geçen hanı gibi.
    Ve takımın balansı; Ahmet ve İrfanın satılması, Cavcav'ın vefatı, Ante ve Stancu'nun gönderilmesi, çöp transferlerin gelmesi, Özat'ın basiretsizlikleri bileşenleri
    ile feci şekilde bozuldu.
    Şu an her tarafına yama yapılan ama devamlı bir yerinden patlak veren çuval gibiyiz.

    Ümit Özat zaten takımın başına geçirilmesi taraftar tarafından hiç istenmeyen bir isimdi. Vukuatlı ve hoyrat yapısı ile gittiği yerlerde antipati topluyordu.
    Taraftarın en sevdiği oyuncu olan Ante Kulusiç için "ben bunu oynatmam" demesi ve ardından Ante'nin ayrılması ise zaten kendisinden hoşlanmamak için bahane arayan taraftarın tüm antipatisini toplamaya yetti.

    Şu an için taraftarın yazdığı şeyler arasındaki ortak düşünce şu.... "Teknik direktörlerin gönderilmesini hiç istemiyorduk şimdiye kadar ama bu sefer ilk kez bir teknik direktörün gitmesi konusunda bu derece istekliyiz".

    Kişisel görüşüm şu... Mustafa Denizli ve benzeri, etrafta bulunan tecrübeli bir hocaya takımı yarım sezonluğuna emanet etmek ve 15. de olsak ligde kalabilmek.
    Sonrasında ise başta menajer itelemesi çöp yabancılardan kurtulup eldeki iyi oyuncular ve altyapıdan gelen çocukları harmanlamak ve iyi bir scout ekibinin izlediği bir kaç nokta yabancı transferi ile takımı stabil hale getirmek.
    Bu tarz bir karar alınmaz ise şu anki görüntü ile ligin dibine doğru hızla gideriz ve bu sefer devre arası yok.. devre arası gelecek bir İbrahim Üzülmez, Hleb, Selçuk Şahin ve coşacak Campos da yok... :-/
    Skandal ayarında gözüken Ring ve Agon transferleri, bulamaç takıma kısa sürede ne vereceği belli olmayan kumaşı iyi gözüken Bady, Sözen, Etien transferleri,
    Anıl ve Murat gibi hoca torpili kadrosundan gelen isimler, Issiah- Scekic- Khalili-Rantie-Vedat-Cosmin gibi ne ayarda olduğu belirsiz ve sürekli forma giyen diğer yabancılar, Selçuk-Aydın-Serdar gibi kaliteli ama takımdaki istikrarsızlıktan dolayı küsen adamlar, Marko gibi kullanılmayıp gözardı edilen bir adam, Ahmet Oğuz ve Uğur gibi altyapıdan çıktıkları için sürekli desteklenen ama iki ileri bir geri yerinde saymaya aday sağ -sol bekler, yanındaki Ahmet Çalık ve Ante ile yıldızı parlayıp da takımdaki türbülans ile değeri düşen Hopf ve Sergey gibi esaslı adamlar...
    Bulamaç ki ne bulamaç...
    Bu kulübü bu tarz bir sirkülasyona sokmaya kimsenin aslında hakkı yok. Rahmetli Cavcav'ın bile..

    Hele hele hocanın basının önüne attığı oyuncular ile bu takımın psikolojisinin tekrar yukarı çıkma ihtimali hiç yok!

  4. #4
    maç ve sonrasında gördük ki, gençlerbirliği takımında bugünlerde futbol hariç her türlü şey var. konuşulacak bir futbol yok, ayrıca bugünden sonra ümit özat yönetiminde bu takımdan bir şey beklemek saflık olur. küme düşmeme mücadelesi veren takımlar arasında içinde böyle karışıklık olan tek takım biziz ve bu bizi bu yarışta çok dezavantajlı bir duruma sokuyor. şans yanımızda olsun, çünkü çok ihtiyacımız olacak.

  5. #5
    maçta öyle bir top oynamamışız ki teknik taktik adına söylenecek hiçbir şey yok.

  6. #6
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    maçtan önce söyleneceklerin hepsini söylemiştik zaten.. fütursuzca, nispetsizce ve şuursuzca futbolcularımızın satışından, elimizde kala kala bu kepazeligin standartlarında bir ahmet çalık eh birazda irfan can kahveci kalmıştı.
    kafamızı kaldırıp diğerleri ne alemde diye bakmadığımız için ve de; parayı görünce aklımızın bizi terketmesi sonucu geldiğimiz nokta bu..

    diğerlerini keriz bizi akıl topu sanma huyunu bırakmamız lazım..
    bakın üst sıraları hedefleyen iki takımda geldi elimizde kalan son 1.5 oyuncumuzu aldı gittiler.. giderken de; bizi defalarca öpmelerinden bile uyanamadık.. nasıl uyanacağız ki; miktarı önemli değil, masanın üzerinde duran paralar aklımızı almıştı..
    o paranın cüz'i bir miktarıyla yeni geremiler bulup sezon sonunda İstanbul takımlarına iteleme hayali bütün benliğimizi almıştı..

    hepimiz cavcav'ız derken yönetimin böyle düşünmesi normal de; biz niye böyle düşünüyoruz ki?. demek istemiştik..
    kime diyon?.. arkadaşlarım hala khalili'nin oradan uçacağını, serdar'ın buradan sokacağını şiddetle iddia edip rahat olmamızı söylüyorlardı..
    gene yanılıyorlardı.. çünkü biz rahattık.. alışkanlık yapmıştı artık..

    şimdi de ben size söyleyeyim: rahat olun düşmeyiz.. çünkü bu kadar kerizin olduğu bir ligde bize sıra gelmez.. kendimize değil, onlara güveniyorum..
    kendimize nasıl güveneceğiz?. o kadar aptalız ki; teknik direktörümüz rahmetliye yaranmak için devre arasında ahmet çalık'ın satılmasına üstü kapalı destek veriyor.. aynı teknik direktör seri mağlubiyetlerin ardından defansın dengesinin bozulduğunu, ahmet çalıkın gitmesiyle defansı toparlayacak kaptanın olmadığını söylüyor.. kalkıyor birde dalga geçer gibi hafta içinde yönetimle toplantı talep ediyor.. anlat anlat heyecanlı oluyor.. başka ne denebilir ki?.

    o halde ne yapmalı?.
    elimizdeki bütün imkanları seferber edip, ertelenen gaziantepspor maçını kazanmaya odaklanmalıyız.. çünkü oda yetmeyecek..
    gaziantepsporun dünkü maçını dikkatle izledim. kazandılar ama umut vermiyorlar.. düşme adaylarının başında geliyorlar..
    gaziantepsporun dışında iki keriz daha bulmamız lazım ki; sakin sularda, 32-35 puan arasında bu ligi tamamlayalım..
    şimdi siz söyleyin: bu kepazeligde iki keriz bulmakta zorlanacakmıyız?.
    rahat olalım.. bize bırakmazlar..

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •