Öğlen saat 13:30 da maç mı olur? Saatler ileri alınmış yani eskinin 12:30 u. her ne kadar serin bir hava olsa da tam öğlen sıcağında maç oynamak ve izlemek kolay geğil
En başta hakemin hakkını teslim edelim: Süper lig hakemi değil, 1.lig de kendi kendine maç yönetse daha iyi olur.
İbrahim hocanın çıkardığı takım bana göre olmamız gereken en iyi takımdı. Özellikle Landel'in girmesiyle daha da iyi olduk. Ancak bence Stancu 90dk oynamalı. Üstelik yerine aldığı El-Kabir eski havasında değil, kafasında ligi bitirmiş gibi.
Son iki maçtır defansta 5-10 saniyelik uyumamız yenilmemize sebep oldu. Şanssızlık diyelim, ilgili kişiler önlemleri tartışsın. Defan diyince yanılmıyoram bu sezon ilk kez oynayan Halil İbo bence iyiydi, oynamaya devam ettikçe daha iyi olacaktır.
Şaka ile karışık, ilk 11 de 4 altyapı oyuncusu bizlere bu kötü geçen sezonlarda avuntu veriyor. Şu gençleri buralarda heba etmek yerine 3-4 kaliteli yabancı ile harmanlamak ne de güzel olurdu.
Maça gelince;
Konyaspor'un yaratıcılık anlamında bi numarası yok. sadece top çevirip açık arama üzerine kurulu bir oyun yapıları var. Kadroları oturmuş, hepsi birbirini tanıyor, avantajları bu. Ligin İkinci yarısında en büyük rakibimiz olan başka bir takıma karşı oynadık ve maalesef ikinci yarıda yakaladıkları tek pozisyonla maçı kazandılar. Bu oyunu devam ettirirsek Fenerbahçe hariç tüm maçlardan puan alacağımızı düşünüyorum. Yola devam, moral bozmaya gerek yok.