iyi futbol iyi futbolcularla oynanır..
hiçbir kurala bağlı olmaksızın ayağı topa değenlerin rastgele doldurulduğu takım kadrosunun alacağı sonuçlar budur ve bundan daha başka bir şey beklemek hayaldir..
ve bu düzensiz ve nispetsiz kadronun oluşturulmasından ne futbolcularımızın kendileri nede şifo memet sorumludur. tamda burada, kulübümüzün idari yapısı gözönüne alındığında; sorulacak soru "bir duayenin takımı böylemi olur?"
şifo, arsen wenger olsa takımımız şu anda durduğu yerden ancak iki sıra üstte yer bulabilir..

takımda denge diye bir şey yok yahu.. bu nasıl görülmez?.
bizde söylüyoruz geride var bir kaç klas oyuncu, ileride var iki yumuşak ayak; günümüz futbolunun olmazsa olmazı orta saha tertemiz..
saya saya, 5m. yakınından biri geçse kendini yere yapıştıran landel sayılıyor ki; akıldışılığın bu kadarıda fazla.. sn. cavcav'da aynen böyle düşünerek oluşturmuş kadromuzu..

top yapabilecek, iyi kötü oyunu forse edecek oyuncularımız; orta saha boşluğundan dolayı birbirine 70m. mesafede oynuyor..
wallaa bu takım genede çok iyi yerde duruyor böyle bakıldığında.. günümüz futbol anlayışının ve teknik taktik savaşlarının geldiği nokta göz önüne alındığında, bunca varlık içinde 11 çaresizi oynayan ve desteksiz bırakılmış naçar oyuncularımızın ise gazla mazotla yada ne bileyim 1930'larda kalmış "hadi goçum" "hadi aslanım"la birşeyler yapacağını beklemek mucize beklemekle birdir.
daha önceleride çok defa belirttiğimiz üzere mucizeler kaldırıldı.. beklemenin bir anlamı yok.. biz eldeki varlıkları en iyi şekilde değerlendirmeye, sahip olduğumuz olanaklardan maksimum verimi almaya bakalım..
buda bizim mucizemiz olsun..