ikinci bir ersun yanal vak'ası mı?. güldürmeyin adamı allahaşkına..
ersun yanal vak'asını o zamanda çok yanlış değerlendirmiştiniz hala yanlış değerlendirmeye devam ediyorsunuz..
inanması zor ama insanın aklı mafsalı almıyor.. hele hele bu gibi alakasız ve mesnetsiz yorumların ve bu yorumlardan yola çıkarak yapılan tahminlerin alkaralar gibi sorgulayan, araştıran bir sitede yapılması gerçekten çok ilginç..

ersun yanal gibi bir teknik direktörün kariyerine ve kimliğine küfür etmek gibi bir hareketi, sözleşme imzalamış olduğu halde daha ilk antremanına bile çıkmadan üç gün içinde gönderilmesi gibi bir hareketi böyle yorumlamak alkaralara yakışmadı..
hepiniz ersun yanal'ın kadrodan bir iki ismin satılması yada satılacak olması üzerine istifa ettiğine inanmışsınız.. düşüneceğine inan gitsin.. ne güzel istanbul bee..
ersun yanal nereye gitti?. bana eskişehirsporda olupda bizde olmayan nedir bi söyleyebilecek arkadaşım çıkar mı?.
yahu arkadaşlar mesele oyuncu kalitesi olsaydı eğer 1 alper ve 0.5 diego olmak üzere 1.5 oyuncusu olan eskişehirsporda ersun yanal ne arıyor?.
tersten bakalım; bu kadro ersun yanal'ın elinde olsaydı eğer biz buradamı olurduk.. ersun yanal'ın bir oyuncu yüzünden istifayı basıp 8.5 eksiği olan eskişehirspora gitmesi tümüyle yalan, safsata ve demagoji..
ersun yanal'a bu ülkede teknik direktörlük yaptırmayacaklar.. bir tek bu doğru..

etrafta duayenden, imparatordan ve kraldan geçilmediği bu ligde hedefi olan bir takımın alacağı tek teknik direktör ersun yanal'dır ama onuda alacak kıç ister adamda.. bizde o kıç olmadığı çok önceden belliydi ama üç günlüğünede olsa denedik gördük..
bütün ıskartalar denendikten sonra geriye kaldı metin diyadin.. arkadaşlarım çok başarılı bulmuşlarda kovmasaydık çıkamıyorduk.. son altı haftada osman hoca niye geldi ondan bahseden yok..
ilk üç haftada kasımpaşadan niye kovulduğunu kimsenin bahsetmemesi gibi.. bu çok başarılı hocayı nedense herkes gönderiyor ve arkasından çıkışa geçiyor.. bundan başka birşeymi oldu?.
20 yaşındaki zaptedilemeyen gence yusufları oynatan adamdan ne hayır gelecek?.. yeni bir hoca için bundan daha iyi fırsatmı olur.. sıfırdan başlıyorsun, kaybedecek neyin var, estir çocukları namın yürüsün ama nerdeeee.. korku dağları bekler..
böyle bakıldığında ise; fuat hocadan daha uysal, daha söz dinler, daha çok boyun eğer bir hocayla karşı karşıyayız..
inşallah siz haklı çıkarsınız ama elimizdeki bütün veriler bunlar.. ha bide mucizeler kaldırıldı haberiniz olsun..