Büyülü fenerde belgeseli bugün izleyenlerden birisi de bendim. Baya emek ve çaba sarf edilmiş, güzel hazırlanmış. Erdem söyleşi kısmında çok güzel bir özet geçti. Gençlerbirliği'nde herkes İlhan Cavcav'ı biliyor, ama Cavcav'dan önceki dönem karanlık bir dönem ve biz o döneme ışık tutmak istedik tarzı birşeyler söyledi. İstanbul'dada gösterim olacakmış. ,İstanbul'daki arkadaşlarımızda orada izleme imkanı bulur. Hatıra karpostaldan da aldım. Özellikle Kırmızı Siyah bayraklı bir vapur var, taraftarımız 1969 yılında sanırım Vefa maçı için İstanbul'da yaptığı yolculuğu simgeliyor. O karpostalı çok beğendim. 2. ligde şampiyonluğu geldiği son videoyu daha önce defalarca izlemiştim. O dönem taraftarımız nasıl fazlaymış, Hasan Amca, eski yöneticilerimiz ve futbolcularımızın fedakarlıklarına diyecek kelime bulamıyorum.

Ayrıca Erdem söyleşide söyledi İstanbul gösteriminden sonra Dvd veya internette payalşım şeklinde bir kara verecekler. Açıkcası Dvd sini edinip, Ankara Rüzgarı kitabımın yanına koymak isterim.

Fazla uzattım, aklıma gelenler bunlar, Kutay, Erdem, Mehmet Ali Abi, Akşit ve Necdet Abiler ve de sayamadıklarım...herkese teşekkürler...