Gösterilen sonuçlar: 1 ile 25 ve 26

Konu: 2015-16 Süper Lig 20. hafta / Kasımpaşa - Gençlerbirliği

Threaded View

  1. #8
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    maçtan önce "kesin beraberlik" tahmininde bulunmuştum ve öylede olmasını umuyordum. bu sonuç kaymaklı oldu.
    alt sıralardaki komşularımızın birbirleriyle olan maçlarıda istediğimiz gibi geçince dönüş haftası diyebileceğimiz bir hafta yaşadık.
    artık önümüzdeki sıkıcı maçlara bakabiliriz. kasımpaşanın Fenerbahçe maçınada bakacağım bir antalyaspor benzeri gariplik yaşanacak mı diyerekten?.

    neyse artık o bizim sorunumuz olmaktan çıktı. yine duayen başkanımız -allah selamet versin.. sağlığına duacıyız- hiç para harcamadan takımı ligde tutmak adına çok büyük atılım yaptığını kanıtladı.
    gerçi aldığımız futbolcuların takım oyununa hiçbir katkıları yok.. zaten top tutacak, topla katedecek yada adam eksiltecek cinsten bir orta saha oyuncuları değiller ve bu yaşlarında da onlardan böyle bir şeyi beklemek vicdansızlık olur.
    ama sadece ve sadece mevkileri itibariyle orta sahada yer almaları, duracakları yerleri bilmeleri bile bir takımın oyununu bu kadar mı değiştirir?. bizim söylediğimiz tamda buydu. bu bile olur yani..
    hocamız ise benim gibi beraberliğe razıymış ama baktıki hakem razı değil, maçın sonlarında gelen kırmızı kart sonrası az bir süre oynayacak olsa bile irfan can kahveciyi oyuna aldı ve bu yerinde değişiklik bize altın değerinde bir üç puan kazandırdı. haa rakip on kişi kalmasa irfan canı alırmıydı.. bilemiyoruz.
    nede olsa karşımızdaki takım avrupa hayalleri kuran ve bizi yenebilseydi eğer bu hayallerine oldukça yaklaşacak olan kasımpaşaydı.
    hedefi olan takım böylemi oynarmış onuda anlamadığımız bir hafta oldu. onların hedefleri bizim bir zamanlarki hedefimiz demiştik maçtan önce..
    o zamanlar bizim için dediğimiz onlar içinde geçerli konuma geliyor:
    hedef avrupa demeyle, avrupa hedef olmuyor..
    başka şeylerde yapmak lazım..
    akıllarının bi köşesinde bulunsun..
    Konu MehmetGUNER tarafından (09-Feb-2016 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •