adanaspor maçının önemi arttı..
şöyle oldu: şu an için 15 puandayız. önümüzdeki maçlara baktığımızda ise; hiç bakmayalım daha iyi..
aldığımız alacağımız yegane maç gibi duruyor. haa olmadı bi terslik oldu da 3 puan çıkaramadık.. o zaman ilk yarının son maçı kasımpaşa'yı deplasmanda halletmek zorunda kalırız.

psikolojik sınırımız haline gelen, devre arasına rahat girebilmek için 15 olan puanımızı münümüm 18'e çıkarmak için bu ikilemle karşı karşıya kaldık..
önce kolay olandan başlayalım derim ben.. deplasman meplasman, nersinden bakarsan bak altıda adanaspor, üstü de.. üstelik ümit özat'ın santraforsuz oyun stili deplasmanlara daha uygun.. bkz. fenerbahçe maçı..
hazır depoyu fenerbahçe maçının gazıyla doldurmuşken, adanaspor'da kendini bulamamışkene aradan iki tane çıkarmalıyız..

yukarıda ümit özat santroforsuz oynuyor dedik ya; hah işte bu maçta öyle değil.. olması lazım..
uzun zamandır suskun stancu ve vedat muriç'i çift santrofor oynatmalıyız.. santafora iki değil istersen 10 kişi koy hikaye, bildiğiniz gibi.. beslenmeyen santrofor bu soğukta en fazla 90dk. yaşar..
santraforları tabiri caizse elle beslemek zorundasınız. aksi halde yaşayamaz ölürler.. bkz. nationa coğrafik 15. cilt, 23. sf. -santrafor nedir?. ne işe yarar?. ne yer, ne içer_. makalesi. mehmet güner-
geçen sene beslenen stancunun tüylerinin nasıl parladığını, gözleri nasıl kamaştırdığını hatırlayalım..

işte bu maçı deplasman gibi görmeyip, içeride oynayacağımız en kolay maçımız gibi hazırlanmalıyız.
aksi takdirde önümüzde şiddetle puana ihtiyacı olan hedef sahibi, hatta birini de deliye dönderdiğimiz 4 takım kalıyor..