Gösterilen sonuçlar: 1 ile 17 ve 17

Konu: Yenilsen de Yensen de

Threaded View

  1. #10
    ALKARA
    Üyelik tarihi
    20 Mar 2013
    Bulunduğu yer
    Kızılay
    Mesajlar
    310
    bu topiğin başlığı, kendisine taraftar diyen bu gürühun ne zaman kabulü olacak?.
    hangi kupa hangi başarı 20 yaşındaki bir gencin hayatından daha önemli olacak?.
    sorunun cevabı çok basit aslında. çünkü çeşitli vesilelerle belirttiğimiz şekilde avrupada bunu seyirci yaptı bizde de seyirci yapacak..
    avrupa stadları bomboştu. sadece holiganlara kalmıştı ve onlarda aynı şu anda bizde olduğu gibi kendi başarılarından çok rakiplerinin felaketleriyle mutlu oluyorlardı ve bunun içinde ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlardı.
    ama futbol izleme ve ondan haz alma kültürüne sahip geniş kitle, önce sahtekarları sahadan uzaklaştırması için hakeme destek verdi. gerekirse kendi futbolcusunuda sahada tutmaması için baskı yaptı..
    gençlerbirliği taraftarları olarak herkesi bizler gibi zannetmekten vazgeçip, bizde de mevcut olan bu taraftarlık kültürüne şiddetle sahip çıkmamız gerekiyor.. holiganizm ve asla bizde olmaz dediğimiz kahrolası ırkçılık trübünlerimizde görüldüğü anda bitirilmelidir.

    çünkü buda avrupada tek tek trübünden ayıklandı.. taraftardan holiganı ayıramadıktan sonra, holiganı cezalandırmak için bütün trübünü coplayarak, gaza boğarak bu işin altından kalkılacağını sanmak baskıcı ve yasakçı zihniyette olur..
    generalleri bile hapiste tutan devletin, tek tek bütün trübünü ve dahi yolları tarayan, kimlik tespiti yapan, yüz tanıma sistemine sahip olduğu halde bu kadar acizin ve zavallının çıkarttığı olayları önelyemiyor olması; sporu tekrar sporseverlere teslim edemiyor olması düşündürücüdür..
    quantum fiziğinden bahsetmiyoruz sonuçta.. onlar yaptı bizde yaparız diyoruz.
    kulüp başkanları ve yöneticileride dahil holiganizmi körükleyen, kışkırtan en küçük hareketin şiddetle cezalandırılacağı ve uygulanacağı bir düzene kavuşmak için daha ne kadar gencimizi kaybetmemiz bekleniyorki?.
    Konu MehmetGUNER tarafından (15-May-2013 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •