son yıllarda ucuz transfer yapmıyoruz.. bunu bi kere aklımıza koyalım..
yanılmıyorsam zec'e 2.5 vermiştik. e bizde buna dayanarak 3 civarında alınacak yekta'yı önerdik..
hem bunu tenten'i gönderen adam düşünecek size ne?. yekta'ya galatasarayın orta sahasında yer yok.. yönetim onu satmak için oynatıyor zaten..
alabileceğimiz orhan'dan başka sağbek varsa buyrun yazın.. vardıda galatasaray niye sabriye muhtaç kaldı?. tarbzonspor 36 yaşındaki serkan'a katlanıyor..
bursanın sağbekinin adını bile bilmiyorum.. beşiktaş'ınki veli.. buyur.. diğerlerini niye sayayım ki; benim rakibim değilki onlar..

cavcav'ın anlamadığını bize anlatmaya uğraşmayın.. biz artık parası olan bir kulübüz.. cavacv'ın hedefi yok ama bu takımın var..
bizde aynı istanbul takımları gibi artık oyuncu yetiştirmekle uğraşamayız.. bundan böyle bize olmuş, pişmiş oyuncu gerek.. takımın değeri yüksek, bunu görelim lütfen..
yada böyle önerdiğiniz gibi cavcav babamız bize yetenek bulup getirecek de, bizde avunacaz da, falan filan meseleleri daha öncede bahsettiğimiz üzre boyun bükmedir, kaderine razı olmaktır, köleliğin kabulüdür..
kendimizi inkar da; nereye kadar?. bize kim lazımsa gidip alacağız.. gücümüz var.. mustafa pektemek, okan koç meselelerinde olduğu gibi istanbulluların veremeyeceği imkanlarımız mevcuttur..
sorun bu imkanları cavcav'ın egosu için değil takım için kullanıp kullanmamakta..
yekta pahalıda takım ucuz mu?.