Alıntı Necdet Özkazancı demiş ki... Mesajı göster
Çok sevindirici bir galibiyet oldu. İki hafta üst üste galip gelerek bir anda düşme hattının üzerine çıktık. Lig için umutlarımız arttı. İki güzel gol izledik. İnşallah Trabzonspor karşısında da galip gelir iyice rahatlarız.

Maçlarımıza yeni gelmeye başlayan futbolseverlerle birlikte dolmaya başlayan tribünümüzde olumsuz bazı değişimler izliyoruz ne yazık ki... Buna bir an önce çare bulmamız lazım. Gençlerbirliği taraftarının her yerde bilinen ve takdir gören, saygı duyulan taraftarlık anlayışı var. Biz her şeyden önce futbolu seven, maçta takımını düzgün bir şekilde destekleyen ve rakibe saygı duyan ve küfür etmeyen bir taraftarız. En büyük özelliğimiz bu... Bundan hiçbir şekilde taviz veremeyiz. Gençlerbirliği taraftarının centilmen kimliğine zarar verecek hiçbir davranışı mazur göremeyiz, görmemeliyiz. Onun için herkes dikkatli olmalı ve üzerine düşeni yapmalı...

Biraz önce Tribündergi'deki Gençlerbirliği-Eskişehirspor başlığında gördüğüm iki Eskişehirspor taraftarı kardeşimizin mesajlarını aşağıya kopyalıyorum.

İsim:  Gençlerbirliği-Eskişehirspor, Tribündergi'de iki mesaj.jpg
Görüntüleme: 151
Büyüklük:  101.4 KB (Kilobyte)
abi böyle bir sorun var ne yazıkki.
tribün çok kalabalıklaştı.
önümüzde oturan 2 genç her maç bukadar kalabalıkmı diye sordu ki bu maç aslında tribünler önceki maçlara göre daha aza kalabalıktı.

bir ara da bazıları "eskişehir köpeğine..." diye tezahurat girmeye kalktı, aşağıdan hop hop şeklinde müdahale ettik. muhtemelen duymamışsınızdır siz ama tezahurat büyüyebilirdi ki hiç gerek olan bir durum yoktu.

herkes burada elinden geldiğince aklıselim davranacak. zamanla alışacaklar yeni gelenler.